Рецепти страв з рослинною олією
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки99.0 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи899
ккалМолочний суп можна готувати, використовуючи будь-які гриби. Ідеальним варіантом будуть лісові лисички, однак, якщо їх немає під рукою, то підійдуть навіть печериці.
Цей суп відрізняється від інших овочевих супів міцним наваристим кислуватим бульйоном, адже варять капусняк з квашеної капусти. Вона повинна бути насиченою за смаком, трохи терпкою і хрусткою.
Назва салату з яловичим язиком красива і гучна – «Виборзький». За смаком він схожий на традиційний «Олів’є» за рахунок маринованого огірка. У цей салат додаються обсмажені гриби з.
Вафлі за цим рецептом виходять хрусткими і розсипчастими. У гарячому стані вони дуже податливі і легко згортаються в трубочки або конуси. Остигаючи, тісто стабілізується, і вафлі набувають ту.
Пісне тісто для домашніх пельменів – це універсальний продукт для вашого будинку. На простому тісті пельмені вийдуть неймовірно ситними, апетитними та яскравими до смаку.
Вам представляється рецепт смачного і оригінального салату з курячої печінки з квасолею, що по достоїнству оцінять не тільки любителі страв з субпродуктами. Ця страва добре підходить і до.
Дуже простий рецепт пампушок, для яких навіть не потрібні молочні продукти для тіста. Зробити такі ласощі можна навіть на воді, але з обов’язковим додаванням соди, гашеної оцтом.
Кукурудзяні пластівці чудово підходять панірування для нагетсів. Хрустка скоринка з ними виходить, мабуть, навіть цікавіше і смачніше, ніж з класичними пшеничними панірувальними сухарями.
Просте і швидке тісто для домашніх чебуреків виходить на мінеральній воді. Поживне частування порадує хрусткою скоринкою і приємним рум’янцем. Пригостіть близьких ароматним гарячим блюдом!
Прості, нехитрі відбивні в яйці і борошні – це відмінне гаряче, коли немає часу винаходити складне блюдо. Такі відбивні готуються дуже швидко і мають дивовижний смак, що зберігає...
Свинячий стейк – досить просте рішення для приготування м’яса, воно займає мінімум часу. Ця страва перетворить звичайну вечерю на святкову. Подавати стейк за всіма правилами
Золотисті булочки для бургерів виходять з житнього борошна. Такий продукт стане відмінною основою для яскравого і апетитного домашнього частування. Спробуйте просту кулінарну ідею.
Тісто на розсолі — це неймовірно смачна основа для ваших домашніх страв. Приготувати його в домашніх умовах дуже просто. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими...
Для більшості людей молочний суп – це солодке блюдо, яке частіше готують з макаронами або рисом. Ми пропонуємо приготувати більш цікавий варіант молочного супу з картоплею. Такий молочний...
Печінковий торт зі свинячої печінки з цибулею і морквою – це неймовірна закуска-делікатес. Свиняча печінка набагато корисніше м’ясних страв і на смак набагато цікавіше.
Такий варіант капустяних котлет підходить для тих, хто стежить за фігурою або не їсть м’яса. Капуста з морквою дають гарне смакове поєднання, а легкий соус з йогурту не...
Вафельні трубочки з вареним згущеним молоком навівають спогади про радісне дитинство. Таку смачну і ароматну випічку зараз ніде не купиш: справа чи то в змінені рецептурі приготування, чи.
Рибний паштет у домашніх умовах виходить дуже ніжним і цікавим за смаком. Такий продукт можна просто намазувати на хліб і подавати як самостійну поживну закуску. Для приготування апетитного...
Котлети з консервованої скумбрії з рисом – смачна та проста страва для повсякденного раціону харчування. Скумбрія досить жирна риба, зі специфічним смаком, тому котлети виходять на любителя.
Стейк зубатки, смажений в борошні володіє неперевершеною скоринкою золотистого відтінку, перед якою неможливо встояти, навіть якщо ви не особливо любите рибу. Завдяки паніровці, що