Калорійність на 100 грам (кбжу):
9.2 г.
Білки
1.2 г.
Жири
74.9 г.
Вуглеводи
342
ккал
круасани з листкового тіста з шоколадом
58 хв12
Круасани з шоколадною начинкою на сніданок – найкраще рішення, щоб почати день з гарного настрою. Приготуйте домашній десерт за лічені хвилини. Порадуйте себе і близьких пишним тістом і.
2 год 10 хв
Тісто на картопляному відварі для пиріжків — це цікавий напівфабрикат для вашого домашнього меню. На такому тісті випічка вийде неймовірно ситною та яскравою до смаку.
печінковий торт зі свинячої печінки з сметаною
3 год 0 хв10
Ніжний торт зі свинячої печінки з сметаною – легка, повітряна і дуже поживна закуска. Приготована з шарів печінкових млинців з соковитою начинкою, вона точно сподобається кожному!
1 год 45 хв12
Такий рецепт підійде для тих, хто хоче спробувати котлети з капусти, але не може обійтися без м’яса. Капуста підкреслює смак м’яса і робить котлети особливо соковитими.
вафельні трубочки без вафельниці на сковороді
1 год 5 хв6
Традиційні вафельні трубочки люблять багато, але не у всіх є вафельниці для їх приготування. Існує і альтернативний спосіб випікання тонких вафель – це звичайна сковорода.
1 год 25 хв6
Замість свіжих ягід для повноти смаку в ватрушках з сиром нерідко використовують повидло. Воно надає випічці цікавий смак і не вимагає підвищеної кількості цукру.
43 хв
Тісто для пиріжків без дріжджів — це універсальна та проста у виконанні кулінарна ідея для вашого домашнього меню. На такому тісті можна приготувати пиріжки з різними начинками: солодкими...
50 хв2
Одним з улюблених доповнень в ресторанах «Макдональдс» є оригінальний соус з сиру, смак якого відмінно відтіняє смак класичної картоплі фрі або курячих нагетсів. Приготувати такий соус досить просто:.
50 хв12
Печиво, приготоване на маргарині, нітрохи не відрізняється від печива, яке готується на вершковому маслі. Апетитне печиво вийде дешевше, за рахунок використання маргарину. Обов’
35 хв4
Філе сьомги, приготоване на сковороді, виходить дуже соковитим, поживним та яскравим до смаку. Ідеальне рішення для вашого яскравого обіду чи святкової вечері. Для приготування апетитної риби беріть на.
59 хв4
Цим рецептом смачних домашніх пампушок напевно ділилися одна з одною бабусі і мами в минулому столітті. Зараз їх можна приготувати, щоб зануритися в дитинство, пригощаючи сім’
рецепт мантів з гарбузом
1 год 50 хв5
Манти можна готувати з різними начинками, додаючи до дрібно нарізаного м’яса різні овочі. В даному варіанті це гарбуз. Манти виходять соковитими, ароматними, подаються з томатно-часниковим соусом.
хрусткі чебуреки на заварному тісті з окропом
1 год 15 хв10
Золотисті і хрусткі чебуреки виходять на заварному тісті. Приготуйте блюдо по простому домашньому рецепту. Подавайте ситне частування до сніданку або обіду. Доповнити продукт можна сметаною.
25 хв5
Дуже люблю справжні українські галушки! Такі, знаєте, з добротними золотистими шкварками і ароматною цибулькою. У важкі 90-ті ми з сім’єю тільки на них і жили. Правда, часом навіть...
булочки для бургерів без дріжджів
60 хв10
Простий і швидкий спосіб приготувати домашні булочки для бургерів – без додавання дріжджів. Такий варіант вийде не менш пишним, ніж на дріжджовому тісті. Беріть на замітку!
40 хв
Пісне тісто на мінеральній воді — це проста та дуже смачна основа для ваших домашніх частуваннь. Приготувати таке тісто в домашніх умовах зовсім не складе ніяких труднощів. Для...
3 год 0 хв8
Простий класичний печінковий торт зі свинячої печінки – це одна з найпопулярніших і смачних закусок. Без неї неможливо уявити жодне свято! Соковита, ніжна, з насиченим смаком –
35 хв2
Черевця сьомги на сковороді — це неймовірно смачна, яскрава та оригінальна страва для вашого столу. Подавайте апетитну червону рибу до сімейного обіду чи вечері. У приготуванні вам допоможе.
1 год 5 хв6
Складно уявити, що комусь можу не подобатися трубочки з хрустких домашніх вафель, начинені вареним згущеним молоком. Десерт виходить настільки смачним і апетитним, що втриматися просто неможливо.
Стейк зубатки в клярі
1 год 5 хв4
Стейк зубатки в клярі – це найпростіший і перевірений спосіб зберегти всю ніжність даної риби і надати їй гарний зовнішній вигляд, завдяки апетитній рум’яній скоринці.