Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.3 г.
Білки
0.0 г.
Жири
80.1 г.
Вуглеводи
322
ккал
Сінабони з медом
3 год 10 хв6
Сіннабони – неймовірно смачні булочки з корицею, які завоювали любов людей по всьому світу. Вперше синобони з’явилися в Америці в однойменній мережі пекарень «Cinnabon».
20 хв2
У чашу блендера відправляється нарізане яблуко, ківі і все подрібнюється до стану пюре. Потім туди додається селера, салатне листя, петрушка і все збивається. В кінці додається мед, заливається.
20 хв2
Какао з медом асоціюється з восени. Ароматними запахами заповнюється весь простір довкола. Какао з прянощами піднімає настрій та підвищує імунітет. Це найулюбленіший осінній зігріваючий
1 год 30 хв4
Льняний кисіль у домашніх умовах – це поживне і корисне частування, яке кожен зможе приготувати своїми руками. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з покроковим описом процесу та фотографіями.
40 хв5
Журавлинний морс у поєднанні з медом і лимоном – Відмінний вітамінний напій. Якщо ви відчуваєте легке нездужання, кращого засобу для боротьби вашого імунітету із хворобою немає.
40 хв6
Журавлинний морс можна приготувати без варіння – так ви збережете масу необхідних організму речовин, які містяться в ягодах журавлини. Щоб напій вийшов ще більш корисним, замість цукру ми.
Банановий смузі з молоком у домашніх умовах
10 хв2
У чашу блендера вирушають шматочки банана, вони заливаються молоком і збивається до однорідності. Далі туди додається мед на смак і все збивається ще раз. Готовий смузі розливається по.
25 хв1
Смачне какао з корицею цікавий варіант для гурманів. Якщо ви, як і я, любите корицю, рекомендую скористатися цим чарівним рецептом. Ви залишитеся з незабутніми враженнями від запашного зігрівального.
Вівсяне печиво з гарбузом та журавлиною
45 хв5
Часто після приготування ароматної осінньої вечері з гарбуза залишається трохи цього рудого овочу. Не викидати ж свіжий продукт! У таких випадках я із задоволенням починаю готувати печиво з.
Свинячі ребра з медом в духовці
2 год 25 хв3
Любов до запечених свинячих ребер моєму чоловікові прищепила його мати. У неї, здається, на кожне свято особливий рецепт. А свої фірмові реберця зі шпинатом моя дорога родичка готує...
Горіхово-сирний пиріг зі сливами
1 год 10 хв4
Кінець літа – та сама золота пора дозрівання врожаю, яку чекає кожен. На дачах і в садах все буяє дарами природи, а у мене так і сверблять руки...
Бананові кекси без яєць
30 хв6
Пісні страви можуть бути різноманітними і оригінальними! Можете в цьому навіть не сумніватися. Більш того, приготувати смачну випічку, не використовуючи при цьому заборонені в пост
Класичний узвар по-українськи
30 хв10
Узвар-один з найулюбленіших напоїв для українців. Це не звичайний компот зі свіжих фруктів, а узвар із сухофруктів засушених і тому дуже ароматних. Саме тому у нього концентрований запах.
Домашні булочки для бургерів
60 хв12
Що таке бургер? Пара шматочків хрусткого хліба, кілька листя салату, котлета, сир і кілька видів овочів. У домашньому виконанні будь-який сендвіч перетворюється з фастфуду в збалансоване харчування.
Свинячі реберця до новорічного столу
3 год 20 хв4
Свинячі реберця більш доступні за ціною і з них можна приготувати багато страв для новорічного столу. Пропонуємо дуже простий рецепт соковитих свинячих реберець з карамельною скоринкою, які обов’
45 хв10
Калита — солодкий обрядовий корж з діркою посередині, який випікається спеціально на свято Андрія (13 Грудня). Це дуже давнє ритуальне блюдо української кухні, що йде своїм корінням в.
Ліниві вареники з яблуками
20 хв4
А ви знали, що в Італії ледачі вареники люблять так само, як і у нас? І ми не про картопляні ньоккі, а про самі звичайні вироби з сиру....
35 хв5
І перший варіант приготування буде до божевілля простий. А ще й дуже красивим і привабливим, тому що в ролі прикраси будуть використовуватися ягоди.
30 хв4
Не знаю, як ви, А я обожнюю ріпчасту цибулю. Додаю її майже в кожне блюдо (для слов’янської кухні це цілком природно). Але ось під час обідньої перерви в...
запечені яблука в духовці часточками
1 год 15 хв4
Цікавий і корисний десерт для домашнього столу – яблука, запечені часточками. Таке частування вийде соковитим і ніжним. Готувати його легко і просто. Беріть на замітку яскравий кулінарний рецепт.