Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.1 г.
Жири
5.0 г.
Вуглеводи
31
ккал
3 год 30 хв1
Аджика з болгарським перцем і часником відрізняється яскравим смаком і приємною гостротою, яка доповнить будь-яке гаряче блюдо. Готується такий продукт дуже легко і швидко, тому ви точно не.
Салат з черемші зі сметаною
30 хв2
Салат з черемші, як самої ранньої і корисної зелені, готують з доповненням різними інгредієнтами і заправками, але найкраще підходить для заправки сметана або інші кисломолочні продукти.
3 год 0 хв6
Долма – дуже смачні голубці з м’яса і виноградного листя. Блюдо виходить дуже насиченим і ароматним. Його можна подавати з соусами на основі йогурту, майонезу і сметани.
50 хв4
Цей салат я готувала на дитячий день народження! Дітки поважають інгредієнти, з яких складається салатик тому він “пішов” зі столу на ура!!!
1 год 20 хв6
Овочеве рагу, приготоване в мультиварці, відрізняється від класичного тим, що овочі зберігають свою форму і майже не розварюються. Також блюдо зберігає в собі основну частину вітамінів і мікроелементів.
суп з курячими фрикадельками та вермішеллю
1 год 15 хв4
Швидкий курячий суп – це порятунок кожної господині, бо таке перше блюдо готується набагато швидше борщу, однак, по ситості нічим йому не поступається. Для приготування використовується фарш з.
40 хв2
У салатницю відправляються нарізаний помідор, стебло селери, червона цибуля, волоські горіхи і зелень. Потім туди додається сіль з чорним меленим перцем, заправляється майонезом або
рецепт бутерброда з авокадо і тунцем
10 хв2
Що тунець, що авокад о- самі по собі, дуже смачні і корисні продукти, але якщо їх об’єднати в одній страві, то ми отримаємо нереально корисний, ароматний і насичений...
прозорий холодець в мультиварці
14 год 0 хв13
Холодець в мультиварці приготувати простіше простого. Вам потрібно всього лише закинути туди м’ясо і йти спокійно займатися своїми справами, все прекрасно провариться без вашої участі.
30 хв2
Салати на основі руколли і креветок – блюдо легке і корисне, а доповнені авокадо, помідорами і кедровими горіхами, прекрасно підходять і до святкового столу, і буде знахідкою для...
60 хв6
Змусити моїх синів їсти суп вкрай важко. Він повинен бути привабливим не тільки за смаком, але і по консистенції, і на зовнішній вигляд. Наприклад, борщ їм здається занадто...
як замаринувати цибулю для оселедця
60 хв6
Яка оселедець без маринованої цибулі. Тим більше, що замаринувати її в домашніх умовах простіше простого. Гості точно оцінять ваші старання і будуть за обидві щоки наминати оселедець з.
картопляний суп з галушками
2 год 0 хв10
Цей суп дуже простий у приготуванні і дуже добре зігріває. Для приготування знадобиться картопля, засмажка з бекону, цибулі та моркви. Щоб приготувати галушки потрібно змішати молоко з яйцем.
60 хв4
Салат з баклажанів, болгарського перцю і помідорів нагадує про літо своїми соковитими фарбами. Якщо є баклажани, ви без труднощів нагодуйте сімейство. Закуска виходить ситною і красивою.
Квасолевий суп з свининою
13 год 20 хв4
Квасолевий суп з свининою – це високобілкове блюдо, вживши порцію якого, ви надовго позбудетеся від голоду і отримаєте добову норму білка. На підготовку доведеться витратити чимало часу, тому.
суп з фрикадельками з індички
45 хв4
Смачний і апетитний суп з фрикадельками люблять і дорослі, і діти. Його можна подавати до обіду разом з хлібом, приготуйте блюдо з фрикадельками з м’яса індички. Так ви...
1 год 5 хв10
Основою для бутербродів служить батон. Головне, щоб він був повітряним і ніжним. Найкраще вибирати шпроти перевірених виробників, а помідори – пружні і щільні.
30 хв4
Легкий корисний салат, який можна готувати хоч кожен день. Робиться дуже швидко, і користь організму несе. Тунець можна використовувати як в олії, так і у власному соку –...
рецепт приготування маринованої капусти з морквою
24 год 15 хв4
За даним рецептом, для приготування маринованої капусти вам знадобиться всього доба, а процес маринування простий і зрозумілий. Така капуста буде чудовою закускою до обіду, вечері або алкоголю.
60 хв6
Східна кухня відома своїми смачними і дуже ситними стравами. Я завжди із задоволенням ходжу в Азербайджанські ресторани, де кожен раз об’їдаюся досхочу (і навіть більше).