Салат з баклажанів, болгарського перцю і помідорів

Салат з баклажанів, болгарського перцю і помідорів нагадує про літо своїми соковитими фарбами. Якщо є баклажани, ви без труднощів нагодуйте сімейство. Закуска виходить ситною і красивою. Овочевий достаток піднімає настрій і підвищує апетит. Салат презентують окремо або додатково до основного частування.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Овочевий набір промиваємо і позбавляємося від вологи звичним способом (даємо обсохнути або протираємо паперовими рушниками).
  • “Синенькі” нарізаємо не надто товстими п’ятаками (до 1 см).
  • Перекладаємо їх в об’ємну чашу і солимо. Перемішуємо і прибираємо в сторону на 20 хвилин. Після чого промиваємо під краном і злегка вичавлюємо.
  • Нагріваємо в сковорідці рослинну олію. Розкладаємо “синенькі”. Смажимо на помірному полум’я до рум’яності. Після чого прибираємо зі сковорідки.
  • Соковитий перець звільняємо від серцевини і розрізаємо півкільцями. Для контрастності використовуємо різнокольорові плоди.
  • Томати ділимо на часточки.
  • З цибулини видаляємо лушпиння і тонко нарізаємо півкільцями.
  • Промиту зелень рубаємо. Використовуємо ту, яка подобається.
  • Підготовлені компоненти перекладаємо в салатник.
  • Приправляємо за смаком спеціями. Присмачуємо рослинною олією. Розмішуємо.

Подаємо соковите частування. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь