Аджика з помідорів, болгарського перцю і часнику

Аджика з болгарським перцем і часником відрізняється яскравим смаком і приємною гостротою, яка доповнить будь-яке гаряче блюдо. Готується такий продукт дуже легко і швидко, тому ви точно не пошкодуєте, якщо спробуєте наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
3 год 30 хвДрук
  • Підготуємо продукти за списком. Добре промиваємо овочі під водою.
  • Очищаємо зубчики часнику. Для прискорення процесу можете покласти зубчики в окріп на 5 секунд. Після воду зливаємо.
  • Після такої процедури лушпиння зубчиків дуже легко відходить.
  • Помідори також ошпарюємо окропом.
  • Після обдаємо їх холодною водою і акуратно знімаємо шкірку.
  • Витягаємо з перців насіння, після овоч обробляємо на частини.
  • У м’ясорубці прокручуємо помідори, перець болгарський і гострий.
  • Отриману масу відправляємо в каструлю, доповнюємо цукром, сіллю, рослинною олією. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні близько 1-2 годин, щоб аджика вийшла густішою.
  • В кінці варіння додаємо оцет і подрібнений часник. Перемішуємо і тушкуємо ще три хвилини.
  • Розливаємо заготовку по стерилізованим банкам, закриваємо кришками, вкутуємо ковдрою і залишаємо до повного охолодження.

Аджика з болгарським перцем і часником готова. Пригощайтеся або забирайте на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь