Як приготувати смачний прозорий холодець в мультиварці

прозорий холодець в мультиварці

Холодець в мультиварці приготувати простіше простого. Вам потрібно всього лише закинути туди м’ясо і йти спокійно займатися своїми справами, все прекрасно провариться без вашої участі. Крім того, м’ясо з мультиварки виходить надзвичайно ніжним і смачним. Спробуємо?

Інгредієнти
Порції: +13
Кроки
14 год 0 хвДрук
  • Свинячі ніжки почистіть і покладіть в каструлю з холодною водою. Залиште їх відмокати протягом 1-2 годин.
  • Курку промийте під проточною водою і наріжте на невеликі частини.
  • Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і сполосніть під холодною водою.
  • У чашу мультиварки потрібно покласти підготовлену курку, свинячі ніжки, головку ріпчастої цибулі і горошки чорного перцю. Також потрібно додати необхідну вам кількість солі. Залийте м’ясо і спеції водою, щоб вона повністю покривала м’ясо і доходила до максимальної позначки на чаші мультиварки. Закрийте мультиварку кришкою і встановіть режим «Тушкування». Час потрібно встановити – 6 годин.
  • Поки готується м’ясо, очистіть часник і пропустіть його через прес. Часник потрібно додати в бульйон приблизно за 5-10 хвилин до закінчення варіння.
  • Коли мультиварка сповістить вас про закінчення режиму приготування звуковим сигналом, акуратно дістаньте з неї м’ясо. Коли воно трохи охолоне, відокремте його від кісток і наріжте дуже дрібними шматочками.
  • Бульйон процідіть через сито або марлю, складену в 2-3 рази.
  • Шматочки м’яса розкладіть по формах, залийте чистим бульйоном і приберіть в холодильник на 6-8 годин (не забудьте накрити форми кришками або харчовою плівкою).

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь