Салат зі стебловою селерою і помідором

У салатницю відправляються нарізаний помідор, стебло селери, червона цибуля, волоські горіхи і зелень. Потім туди додається сіль з чорним меленим перцем, заправляється майонезом або йогуртом, перемішується і подається до столу. Виходить смачне і легке блюдо.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • Червону цибулю очищаємо, розрізаємо навпіл і нарізаємо тонкими півкільцями. Якщо цибулина попалася велика, то нарізаємо її чверть кільцями.
  • Стебла селери добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо тонкими часточками.
  • Помідори також промиваємо, вирізаємо у них плодоніжки і нарізаємо невеликими часточками.
  • Тепер беремо відповідну за розміром салатницю і відправляємо туди всі нарізані овочі. Потім додаємо дрібно нарізану зелень, сіль і чорний мелений перець за смаком. Далі заправляємо все майонезом або йогуртом і добре перемішуємо.
  • Перед подачею, прикрашаємо готовий салат свіжою зеленню і волоськими горіхами, які перед цим злегка обсмажуємо на сковороді.

Подаємо блюдо в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь