Простий і швидкий рецепт картопляного супу з галушками

картопляний суп з галушками

Цей суп дуже простий у приготуванні і дуже добре зігріває. Для приготування знадобиться картопля, засмажка з бекону, цибулі та моркви. Щоб приготувати галушки потрібно змішати молоко з яйцем і борошном.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • У каструлю наливаємо воду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. В цей час чистимо картоплю і нарізаємо кубиками. У воду додаємо сіль і відправляємо туди картоплю разом з лавровим листям і чорним перцем. Варимо 15 хвилин на маленькому вогні до напівготовності.
  • Бекон нарізаємо маленькими шматочками і смажимо на сковороді без додавання олії до появи золотистої скоринки. Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Відправляємо його до бекону і обсмажуємо до напівпрозорості.
  • Моркву чистимо, нарізаємо соломкою і додаємо до цибулі з беконом. Продовжуємо смажити, поки вона не придбає золотистий колір. Знімаємо сковороду з вогню.
  • Приступаємо до приготування тіста для галушок. Для цього в окремій ємності змішуємо молоко з яйцем. Додаємо сіль і розтоплене вершкове масло. Все добре збиваємо за допомогою вилки. При бажанні в тісто можна додати тертий твердий сир і свіжу зелень.
  • Починаємо поступово вводити борошно, попередньо просіявши її.
  • Продовжуємо замішувати тісто руками. Воно повинно вийти еластичним.
  • Тепер розгортаємо з тісто ковбаску і нарізам гострим ножем на невеликі шматочки.
  • Далі додаємо в каструлю з картоплею готову зажарку і галушки. Варимо до повної готовності приблизно 10-15 хвилин.

Розливаємо готовий суп з галушками по тарілках і прикрашаємо зверху зеленню. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь