Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
0.0 г.
Жири
99.7 г.
Вуглеводи
398
ккал
40 хв2
Кожен, хто хоч раз побував у ресторані, знає, що у ньому можна поїсти вишукані страви з ідеальною подачею. Коли подруга з іншої країни приїхала до мене в гості,...
Томатний соус до макаронів на зиму
25 хв5
Це не просто помідорна заготівля, це справжня паличка-виручалочка, коли хочеться приготувати на вечерю смачну пасту і зробити це швидко. Особисто для мене томатний соус до макаронів
50 хв6
Італійські десерти вкрали серця ласунів по всьому світу. Такі популярні ласощі, як тірамісу та панна котта, полюбилися багатьом за свій неповторний ніжний смак. У ряд з цими десертами...
Яблучні коржики на кефірі на сковороді
25 хв8
Дачний урожай яблук цього року щедрий, як ніколи! Знаю багато способів застосування цих корисних фруктів. З них можна робити десерти, консервацію, а можна запекти їх із м’
Оладки з яблук на кефірі за рецептом Клопотенко
30 хв7
З усіх сучасних медійних кухарів стежу в соціальних мережах лише за одним: Євгеном Клопотенком. Він вирвався в люди одразу після перемоги у шоу «Майстер-шеф» і досі купається у...
60 хв5
Дріжджове тісто — це не те, чого треба боятися. Якщо ви раніше не наважувалися працювати з ним, сьогоднішній рецепт дозволить це виправити. Адже здобні дріжджові косички з цукром...
Гарбузовий кекс до чаю
60 хв5
Пізній вечір, ароматний гарячий чай та теплий плед. Уявили? Додайте ще до цього повітряний гарбузовий кекс і ідеальний пазл склався. Скористайтеся дарами осені та порадуйте себе смачною випічкою.
Гарбузове варення з апельсином та лимоном
1 год 10 хв2
Баночка яскравого варення здатна підняти настрій навіть у найпохмуріший день. Достатньо лише її відкрити, намазати на хліб ароматні ласощі і насолодитися його неповторним смаком.
50 хв6
Всім привіт! Сьогодні мені сподобався дуже цікавий та красивий салат курка під снігом. Цей салат дуже простий і продукти для нього завжди доступні. Давайте поділюся з вами цим...
Булочки з маком та варенням у духовці
45 хв4
Немає нічого смачнішого за домашню випічку! Ароматні пампушки, булочки, пиріжки та печиво — те, що гарантує фантастично смачне та затишне чаювання. Це потрібно холодними осінніми вечорами.
Варення з волоського горіха на зиму
3 год 0 хв6
Рецепт наступної насолоди розповів мені тесть з Вірменії. Виявляється, у них ця досить популярна страва. Майже в кожній сім’ї в сезон заведено робити таку заготівлю на зиму. При...
40 хв10
Яке нині різноманітність соусів! За радянських часів найбільш популярними були тільки майонез і томатна паста. А зараз ми можемо з легкістю повторити італійські, Грузинські, Мексиканські
35 хв8
Взимку неможливо знайти багато ягод і фруктів, які хотілося б додати в десерти. Приготовані вами солодкі страви не повинні від цього страждати. Ось чому варто подумати наперед і...
Баклажани з аджикою на зиму
Як же добре, коли взимку є можливість відкрити баночку овочевої закуски і смачно перекусити. Адже часом бажання щось вигадувати на вечерю взагалі немає. У цій ситуації і виручають...
Український пиріг «Яблучник»
У моєї бабусі в селі ріс величезний яблучний сад. Він починав давати урожай в кінці липня і радував нас плодами до глибокої осені. Тому зараз бабусину яблучну випічку...
Мариновані помідори з виноградом на зиму
45 хв6
У тому році закатала 10 літрових банок за цим рецептом. Вийшло дуже ошатно і красиво. 5 залишила собі, а решту роздала рідним: сину, доньці та батькам. Що вам...
25 хв2
Зізнайтеся чесно, у кого тушкований буряк з томатною пастою асоціюється з безтурботним дитинством? Адже саме це блюдо дуже часто подавали в дитячому саду. Така закуска ідеально поєднувалася з.
35 хв5
Як складно зараз здивувати десертом! Сучасне кондитерська майстерність точно досягло вищої точки. Торти будь-яких форм і розмірів, химерні, але вдалі поєднання інгредієнтів — будь-який каприз!
Пісочний пиріг з ягідною начинкою
60 хв5
Пісочний пиріг з ягідною начинкою, рецепт якого відноситься до традиційної випічки пострадянських держав. Готують його зазвичай в прямокутній формі з розсипчастого пісочного тіста.
Горіхово-сирний пиріг зі сливами
1 год 10 хв4
Кінець літа – та сама золота пора дозрівання врожаю, яку чекає кожен. На дачах і в садах все буяє дарами природи, а у мене так і сверблять руки...