Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
0.0 г.
Жири
99.7 г.
Вуглеводи
398
ккал
40 хв1
Часточки помідорів з цибулею на зиму в цьому рецепті готуємо по найпростішому, але перевіреному і надійному варіанту. Вибираємо неперезрілі помідори м’ясистого сорту, щоб в гарячому
3 год 20 хв8
Полуничний торт з кремом-чіз-десерт смачний і затребуваний. У цьому рецепті готуємо крем на сирі з цукровою пудрою, що зменшує солодку нудотність торта, а густа текстура дозволяє акуратно вирівняти.
3 год 0 хв12
Торт з красивим ім’ям “Молочна дівчинка” останнім часом став досить популярним серед інших тортів, і це ім’я пов’язане з німецьким виробником згущеного молока.
2 год 30 хв8
Заморожена полуниця дозволяє кожній господині готувати смачний десерт в будь-який час року. У цьому рецепті вам пропонується спекти відразу три бісквіта і з них зібрати 2 полуничних торта.
3 год 0 хв12
Шоколадний торт з полуницею – це кондитерський шедевр, перед яким ніхто не залишиться байдужим. Готують такі торти за двома варіантами: з випічкою коржів і без неї. У цьому...
45 хв12
Варіант полуничного торта на основі бісквітного тіста буде у вас відмінним десертом не тільки до сімейного столу, але і відмінно доповнить будь-яке свято. Бісквітні коржі готуємо на основі.
Олександрійське тісто для пасок на вершках
14 год 20 хв8
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
паска з родзинками на олександрійському тісті
16 год 20 хв12
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
16 год 30 хв16
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
тісто з топленим молоком для пасок на Великдень
16 год 30 хв12
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
16 год 30 хв12
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто для паски на сухих дріжджах
16 год 30 хв12
Олександрійське тісто має дуже просту і зручну технологію приготування. Паски виходять ідеальними: м’якими, рум’яними і ароматними. Рецепт приготування Олександрійського
16 год 30 хв18
Приголомшлива випічка, яка порадує ваших близьких і послужить прикрасою святкового застілля. Додавання в тісто благородного алкоголю зробить аромат випічки ще більш тонким і вишуканим.
Олександрійське тісто для пасок на топленому молоці
60 хв6
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.
Бананові кекси без яєць
30 хв6
Пісні страви можуть бути різноманітними і оригінальними! Можете в цьому навіть не сумніватися. Більш того, приготувати смачну випічку, не використовуючи при цьому заборонені в пост
3 год 30 хв4
Пекти Великодні частування для мене справа нова і цікава. Пристрастилася Я до нього зовсім недавно, коли доньці було трохи більше року. За цей час спекла неймовірно смачні краффіни,...
Класичний узвар по-українськи
30 хв10
Узвар-один з найулюбленіших напоїв для українців. Це не звичайний компот зі свіжих фруктів, а узвар із сухофруктів засушених і тому дуже ароматних. Саме тому у нього концентрований запах.
Пісні рогалики з яблуками
45 хв12
На сьогоднішній день багато людей продовжують думати, що випічка не вийде смачною без молока і вершкового масла. Існує величезна кількість рецептів, які спростовують це. М’
бісквіт на окропі
60 хв8
Перепробувавши всі варіанти, я зрозуміла, що бісквіт на окропі виходить найвищим і пишним! Молоко і крохмаль якось забивають випічку. Принаймні, у мене повітряні бісквіти з цими інгредієнтами не.
30 хв6
Удосконалюючи свою кулінарну майстерність, я вийшла на новий рівень! Чергові коржі без дріжджів вийшли смачніше, ніж будь-яка випічка з улюбленої пекарні під будинком.