печінковий торт зі свинячої печінки з сметаною
3 год 0 хв10
Ніжний торт зі свинячої печінки з сметаною – легка, повітряна і дуже поживна закуска. Приготована з шарів печінкових млинців з соковитою начинкою, вона точно сподобається кожному!
1 год 45 хв12
Такий рецепт підійде для тих, хто хоче спробувати котлети з капусти, але не може обійтися без м’яса. Капуста підкреслює смак м’яса і робить котлети особливо соковитими.
вафельні трубочки без вафельниці на сковороді
1 год 5 хв6
Традиційні вафельні трубочки люблять багато, але не у всіх є вафельниці для їх приготування. Існує і альтернативний спосіб випікання тонких вафель – це звичайна сковорода.
25 хв4
Чай обліпихи як у ресторані – це те, що вам обов’язково потрібно спробувати. Приготувати яскравий ароматний напій у домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений
30 хв12
Гості на порозі і потрібно встигнути зробити швидку закуску? Тоді цей рецепт для вас. Тарталетки з крабовими паличками готуються за лічені хвилини з самих звичайних продуктів, які знайдуться...
1 год 25 хв6
Замість свіжих ягід для повноти смаку в ватрушках з сиром нерідко використовують повидло. Воно надає випічці цікавий смак і не вимагає підвищеної кількості цукру.
яловичий стейк на мангалі
50 хв1
Щоб отримати соковитий яловичий стейк з яскравим ароматом, приготуйте його на мангалі. Таке частування приємно здивує ваших близьких або гостей. Беріть на замітку смачну кулінарну ідею.
1 год 15 хв4
Котлети з консервованої сардини – це оригінальна та дуже дешева страва для обіднього меню. Їх можна подати разом із соусами або з легким гарніром із овочів. Рис можна...
50 хв2
Одним з улюблених доповнень в ресторанах «Макдональдс» є оригінальний соус з сиру, смак якого відмінно відтіняє смак класичної картоплі фрі або курячих нагетсів. Приготувати такий соус досить просто:.
Стейк зубатки на сковороді гриль
35 хв2
Стейк зубатки на сковороді гриль – смачна і шалено ароматна страва, яка здивує вас своїми чудовими характеристиками: починаючи з ніжної і танучої в роті текстури, закінчуючи корисними властивостями.
50 хв12
Печиво, приготоване на маргарині, нітрохи не відрізняється від печива, яке готується на вершковому маслі. Апетитне печиво вийде дешевше, за рахунок використання маргарину. Обов’
1 год 15 хв5
Курячу печінку рідко використовують для приготування страв, і це незаслужено. Продукт цей дуже корисний, смачний і ситний. Рецепт пропонованого салату з курячої печінки, як і інгредієнти
Суп рамен з морепродуктами
40 хв2
Суп рамен з морепродуктами – оригінальне частування для вашого столу, яке нікого не залишить байдужим. Якщо ви любите дивувати себе та близьких яскравими стравами різних країн, то обов’
35 хв4
Філе сьомги, приготоване на сковороді, виходить дуже соковитим, поживним та яскравим до смаку. Ідеальне рішення для вашого яскравого обіду чи святкової вечері. Для приготування апетитної риби беріть на.
59 хв4
Цим рецептом смачних домашніх пампушок напевно ділилися одна з одною бабусі і мами в минулому столітті. Зараз їх можна приготувати, щоб зануритися в дитинство, пригощаючи сім’
50 хв2
Свинячі відбивні в панірувальних сухарях – це дуже соковите, апетитне м’ясо з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою всередині. Таке м’ясо готується неймовірно швидко
рецепт мантів з гарбузом
1 год 50 хв5
Манти можна готувати з різними начинками, додаючи до дрібно нарізаного м’яса різні овочі. В даному варіанті це гарбуз. Манти виходять соковитими, ароматними, подаються з томатно-часниковим соусом.
хрусткі чебуреки на заварному тісті з окропом
1 год 15 хв10
Золотисті і хрусткі чебуреки виходять на заварному тісті. Приготуйте блюдо по простому домашньому рецепту. Подавайте ситне частування до сніданку або обіду. Доповнити продукт можна сметаною.
3 год 30 хв
Печінковий паштет із вершковим маслом здивує вас своєю ніжною текстурою та приємним смаком. Це ідеальний продукт для домашніх поживних бутербродів. Для приготування такого паштету використовуйте
Окунь річковий, запечений у сметані
1 год 20 хв2
Окунь річковий, запечений у сметані, відрізняється особливим ніжним смаком, соковитістю та поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або до сімейної вечері.