Салат з свинячим язиком і корейською морквою

Яскравий за смаком салат для вашого столу – зі свинячого язика і корейської моркви. Частування вийде поживним, а також порадує легкою пікантністю. Подавайте до домашнього столу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 15 хвДрук
  • Відварюємо свинячі язики в підсоленій воді близько півтори години. Далі продукт охолоджуємо і очищаємо.
  • Ріжемо язик тонкими брусочками. Кладемо їх в глибоку миску. Сюди ж відправляємо тонкі півкільця цибулі.
  • Відварюємо курячі яйця. Охолоджуємо їх і подрібнюємо. Корейську моркву можна розрізати на кілька частин.
  • Яблука очищаємо від шкірки, ріжемо дрібно і відправляємо в загальну масу. Солимо, перчимо і розмішуємо вміст.
  • Перед подачею заправляємо апетитний салат майонезом і подаємо до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 4 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь