Покроковий рецепт вафельних трубочок в мультипекарі Редмонд

Щасливі власники мультипекаря можуть створювати безліч цікавих страв, встановлюючи потрібні панелі для готування. В даному рецепті мова піде про вафельні трубочки. За допомогою панелі для тонких вафель випікаємо хрусткі круглі заготовки, які відразу ж звертаємо в трубочки. Після охолодження вони стають неймовірно хрусткими і розсипчастими. Можна начинити їх кремом, а можна і так їсти. Десерт особливо подобається дітям-любителям похрумтіти солодкою випічкою.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Готуємо продукти для приготування тіста. Відміряємо потрібну кількість цукрового піску, просіваємо борошно через дрібне сито.
  • Вершкове масло ріжемо шматками і кладемо в миску. Розтоплюємо його в мікрохвильовці до рідкого стану. Якщо масло занадто сильно нагрілося, даємо йому охолонути до теплої температури. Це потрібно для того, щоб при змішуванні масла з яйцями останні не згорнулися.
  • У миску розбиваємо яйця і висипаємо цукровий пісок в зазначеній кількості. Міксером збиваємо все разом до отримання пишної світлої піни. Далі вливаємо розтоплене масло і перемішуємо до однорідності. Всипаємо просіяне борошно і вмішуємо його в тісто. Готова маса повинні бути середнього ступеня густоти, гладка і повністю однорідна. Тісто ллється з ложки важким струменем.
  • У мультипекаря встановлюємо панелі для випічки тонких вафель. Включаємо прилад в мережу і нагріваємо робочу внутрішню поверхню до гарячого стану. Перед випіканням першої порції вафель змащуємо панелі тонким шаром рослинної олії без запаху за допомогою силіконового пензлика. Далі змазування не знадобиться. Викладаємо на панель невелику порцію тіста, не більше столової ложки, і закриваємо кришку мультипекаря.
  • Орієнтовно через півтори хвилини відкриваємо прилад і перевіряємо вафлі. Якщо вони досить зарум’янилися, то знімаємо їх. Якщо вироби бліді, то продовжуємо випікання. Знімати вафлі з панелі рекомендується силіконовою або тонкою дерев’яною лопаткою, щоб не подряпати ніжне покриття панелі. Відразу після зняття вафлі звертаємо в формі трубочок або конусів. Укладаємо їх на рівну поверхню для охолодження і фіксації.
  • Таким чином з усього приготованого тіста випікаємо вафлі і звертаємо їх трубочками.

Вафлі готові до подачі відразу після приготування. Якщо плануєте начиняти їх кремом, то робити це потрібно тільки тоді, коли трубочки повністю охолонуть. Інакше крем може танути і розтікатися.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь