Інгредієнти: Спеції та Приправи
Хто не любить курячі нагетси? Соковите куряче філе в хрусткій рум’яній скоринці просто не може не подобається. Особливо така їжа до смаку дітям і підліткам. І якщо в...
Теплий салат з курячою печінкою готується швидко і повноцінно замінює другі страви. Печінка – продукт доступний і, додаючи до неї різні інгредієнти, ви кожен раз отримаєте нове блюдо,.
Соковита зміна у вершковому соусі — це неймовірно смачна та ніжна страва для вашого обіду або вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби...
Класичні пампушки готують на основі кефіру з додаванням в тісто цукру, солі, соди для пишності і борошна. Об’єм борошна може бути трохи більше або менше зазначеного в залежності...
Для початку вивчіть найпростіший і смачний рецепт свинячих відбивних без всякого кляру або обсипання. М’ясо буде прекрасно просмаженим, рум’яним і збереже всередині себе весь свій сік.
Річковий окунь у фользі в духовці – це дуже смачна, поживна і нескладна страва для всієї родини. Для приготування апетитної запеченої риби скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Смак суфле «Пташине молоко» дуже нагадує пломбір, він добре знайомий всім з дитинства. Його можна подавати у вигляді тістечок або зробити цілий повітряний торт з суфле. В обох...
Всім відомий салат “Мімоза”, який готується шарами, і в нього входить консервована рибка. Але є ще один салат з рибою, який виходить набагато смачніше і ніжніше. Він давно...
Рататуй за класичним рецептом тепер запікається в духовці, але можна зробити це і більш традиційним способом – приготувати рататуй в грубці за умови її наявності; в будь-якому випадку...
Безалкогольний глінтвейн з апельсином – це неймовірно ароматний напій, що зігріває. Перед яскравим поєднанням пряного цитрусового смаку просто неможливо встояти.
Нарізані яблука змішуються з корицею, лимонною кислотою і цукром. Далі вони запікаються в духовці 25 хвилин при 200 градусах. Потім цукати перекладаються на інший лист, накриваються марлею і.
Домашні круасани з листкового дріжджового тіста – процес трудомісткий, але захоплюючий. Готовий продукт виходить пишним і м’яким. Випічку можна подавати до чаю або використовувати
Справжню атмосферу хорошого пивного ресторану можна створити у себе вдома, приготувавши соковитий свинячий стейк за цим рецептом. Подайте його з прохолодним пивом і хрусткою картоплею фрі.
Пісне тісто для пирога — це дуже смачна основа для ваших домашніх страв. Приготувати його в домашніх умовах дуже просто. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з...
Максимально нешкідливі ласощі з соку апельсина і свіжоприготованого яблучного пюре. Агар-агар дозволяє домогтися пружної консистенції мармеладу. Щоб використовувати ще менше цукру
Щоб приготувати справжню панакоту, варто вибрати жирні вершки-30-33%. Ідеальний варіант – обзавестися натуральною ваніллю, проте це не дуже дешево і не завжди доступно, тому використовуйте
Раз на рік до нас приїжджає тітка з Одеси і забиває нашу морозилку своїм особливим салом. Чесно кажучи, сало в моїй родині не любить ніхто, але від цього...
Густе желе з обліпихи на зиму з желатином буде у вас красивою, смачною і ароматною заготівлею на зиму з цієї «царської ягоди». Хоча желе з обліпихи непогано застигає...
Сьомга в клярі на сковороді — рецепт, який варто взяти на замітку. Соковита всередині та хрумка зовні червона риба нікого не залишить байдужим. Подавайте до столу зі свіжими,...
Суп з тушонкою та капустою для мене вважається дуже апетитним та легким у виконанні. Наваристу страву добре насичує. Якщо у вас немає часу на довге приготування, беріть рецепт...