40 хв5
Журавлинний морс у поєднанні з медом і лимоном – Відмінний вітамінний напій. Якщо ви відчуваєте легке нездужання, кращого засобу для боротьби вашого імунітету із хворобою немає.
40 хв6
Журавлинний морс можна приготувати без варіння – так ви збережете масу необхідних організму речовин, які містяться в ягодах журавлини. Щоб напій вийшов ще більш корисним, замість цукру ми.
кисіль із чорної смородини
40 хв4
Домашній кисіль із чорної смородини – це дуже яскраве за смаком і неймовірно ароматне частування. Ягідні ласощі можна подавати як напій або самостійний десерт. Такий цікавий ягідний продукт.
8 год 35 хв15
При розморожуванні журавлина втрачає менше корисних якостей, ніж інші ягоди, так як в її складі є бензойна кислота – природний консервант (перешкоджає розмноженню бактерій, тому продукт
морс зі свіжої журавлини в домашніх умовах
40 хв6
Щоб журавлинний морс став ще корисніше, додайте в нього мед замість цукру. Для кращого розчинення покладіть інгредієнт не в гарячий, а теплий напій.
25 хв2
У чашу блендера відправляється нарізане яблуко, полуниця та шматочки банана, які перед цим вирушають у морозилку на 15-20 хвилин. Потім все заливається молоком, лляною олією і збивається до.
Вівсяне печиво з гарбузом та журавлиною
45 хв5
Часто після приготування ароматної осінньої вечері з гарбуза залишається трохи цього рудого овочу. Не викидати ж свіжий продукт! У таких випадках я із задоволенням починаю готувати печиво з.
Пісочний пиріг з ягідною начинкою
60 хв5
Пісочний пиріг з ягідною начинкою, рецепт якого відноситься до традиційної випічки пострадянських держав. Готують його зазвичай в прямокутній формі з розсипчастого пісочного тіста.
Італія подарувала нам безліч приголомшливих десертів. Серед них панна-котта, тірамісу, капрезе, амаретті, панфорте, біскотті. Від одних тільки назв слинки течуть! Хочеться миттю побігти
борщ із вишнею
2 год 20 хв10
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.
малиновий компот з яблуками на зиму
24 год 0 хв3
Щоб приготувати на зиму смачний компот, необхідно уважно поставитися до вибору інгредієнтів і їх обробки: малина і яблука повинні бути свіжими. Ягоду обов’язково перебираємо
Компот з малини з лимонною кислотою
1 год 40 хв1
Компот з малини з лимонною кислотою на зиму — це чудовий спосіб зберегти смак та користь свіжих ягід на холодний сезон. Ароматний, яскравий і насичений вітамінами, цей напій...
компот з малини і апельсину на зиму
1 год 40 хв1
Приготувати компот можна з тих ягід, які є в городі. Це може бути суміш з малини, агрусу або смородини. Також ми звикли до традиційних компотів з вишні та...
Малинове варення в мультиварці
15 хв2
Дивовижне, дуже швидке варення з ароматом свіжої м’яти, будь-який нудний зимовий день по праву зробить яскравим і барвистим. М’яту при бажанні можна замінити мелісою.
1 год 5 хв3
Малина дуже корисна для організму людини. Вона має протизапальну властивість і зміцнює дією, містить вітаміни груп А, B і з, А також білки і пектини.
Варення малинове з вишнею
9 год 30 хв2
Будемо готувати варення в кілька етапів, ягоди по-різному готуються, але їх поєднання в одному рецепті — це просто смакота! Вишеньки залишаються цілими, варення густе, має вишневий смак і.
4 год 0 хв2
Варення з лимона і малини — це поєднання найважливіших вітамінів в зимову пору. Його відмінно їсти при застуді або для зміцнення імунітету і попередження хвороб взимку. Дуже незвичайний...
4 год 0 хв3
Це один із старовинних рецептів, по ньому малинове варення готували ще наші бабусі. У ньому багато цукру і тому воно стоїть дуже довго, при цьому лимонна кислота додасть...
1 год 45 хв2
Малинове варення – п’ятихвилинка це прекрасний спосіб приготувати десерт на зиму, витративши трохи часу, і зберігши максимально користь свіжих ягід. Цей рецепт припаде до
Малинове варення з пектином
1 год 20 хв4
За рахунок вмісту пектину можна в варення сміливо зменшувати кількість цукру. Варення вийде густим і корисним, адже пектин — є своєрідним рослинним санітаром, який виводить з організму токсини.