1 год 20 хв8
Купила собі вок минулого року, хоча мріяла про цю сковорідку роками. Але раніше мене бентежив той факт, що в ній готують лише азіатські страви. Принаймні я була в...
Капуста з фаршем та овочами
35 хв4
Капуста з фаршем – одне з улюблених поєднань у нашій кухні. Чого тільки варті традиційні голубці, безліч запіканок, різні варіанти пирогів та пиріжків! Разом ці інгредієнти утворюють смачні,.
40 хв6
Бюджетна вечеря за 40 хвилин на вашому столі – це можливо. Варто лише взяти лаваш, начинку за настроєм та приготувати вершкову заливку. Вуаля – ситна страва готова! Спекти...
20 хв10
Чули колись про кюфт-кебаб? Ця смачна страва дуже популярна в країнах Кавказу, Близького Сходу, Балкан і Середньої Азії. Напевно, слово «кебаб», яке зазвичай означає різні страви зі смаженого.
1 год 5 хв4
Рецепт цього унікального блюда мені по великому секрету розповіла свекруха. Мовляв, завчила його ще в голодні 90-ті. Адже тоді м’ясо в холодильнику з’являлося нечасто.
40 хв10
Яке нині різноманітність соусів! За радянських часів найбільш популярними були тільки майонез і томатна паста. А зараз ми можемо з легкістю повторити італійські, Грузинські, Мексиканські
Свинячі ребра з медом в духовці
2 год 25 хв3
Любов до запечених свинячих ребер моєму чоловікові прищепила його мати. У неї, здається, на кожне свято особливий рецепт. А свої фірмові реберця зі шпинатом моя дорога родичка готує...
Мариновані помідори з виноградом на зиму
45 хв6
У тому році закатала 10 літрових банок за цим рецептом. Вийшло дуже ошатно і красиво. 5 залишила собі, а решту роздала рідним: сину, доньці та батькам. Що вам...
25 хв2
Зізнайтеся чесно, у кого тушкований буряк з томатною пастою асоціюється з безтурботним дитинством? Адже саме це блюдо дуже часто подавали в дитячому саду. Така закуска ідеально поєднувалася з.
1 год 40 хв1
Мариновані рижики з цибулею, як варіант заготовки рижиків на зиму, будуть у вас хорошою закускою для будь-якого столу. Рижики мають свій виражений лісовий аромат, а цибуля додасть грибам...
25 хв5
Навіщо купувати солодку газовану воду, склад якої не особливо радує, якщо можна приготувати подібний напій і самостійно? Домашні компоти з стиглих і соковитих фруктів за смаком не поступаються...
1 год 15 хв4
Парміджана — італійське блюдо, яке готується з баклажанів з пряним томатним соусом і великою кількістю сиру. Якщо вам не подобаються синенькі, ця смакота зможе це змінити. Адже парміджана...
1 год 30 хв1
Мариновані рижики з насінням гірчиці і додаванням в маринад інших прянощів буде у вас делікатесної закускою і не тільки за рахунок особливого пряного смаку, адже зібрати багато рижиків...
борщ із вишнею
2 год 20 хв10
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.
цибулеві деруни на сковороді
25 хв2
Що приготувати, коли вдома практично все закінчилося? Напевно, у вас, як і у мене, колись виникало таке питання. Спробуйте зробити цибульні деруни. Дивно, але вони виходять настільки м’
Запечена молода картопля в пергаменті
1 год 5 хв4
Цілий рік чекаю, коли ж на прилавках з’явиться молода картопелька. Звичайно, з неї не приготуєш так багато страв, як зі старої. Але все-таки гарнір з молодої картоплі виходить...
Компот з малини з лимонною кислотою
1 год 40 хв1
Компот з малини з лимонною кислотою на зиму — це чудовий спосіб зберегти смак та користь свіжих ягід на холодний сезон. Ароматний, яскравий і насичений вітамінами, цей напій...
Кабачки з часником по-українськи
45 хв10
Як же добре буває взимку відкрити баночку домашньої консервації! Люблю, коли у нас в погребі збирається багато заготовок різних салатів і маринованих овочів. Хоча часто закриваю по вже.
Огірки у власному соку з гірчицею
1 год 15 хв3
Огірки у власному соку з гірчицею готуються без стерилізації і додавання оцту, але закуска виходить з оригінальним гострим смаком. Гірчиця є як хорошим консервантом, так і хорошою смаковою...
Малинове варення в мультиварці
15 хв2
Дивовижне, дуже швидке варення з ароматом свіжої м’яти, будь-який нудний зимовий день по праву зробить яскравим і барвистим. М’яту при бажанні можна замінити мелісою.