Золотисті цибулеві деруни на сковороді

Що приготувати, коли вдома практично все закінчилося? Напевно, у вас, як і у мене, колись виникало таке питання. Спробуйте зробити цибульні деруни.

Дивно, але вони виходять настільки м’якими, що цибулева гіркота повністю відсутня і навіть важко визначити, з чого вони. Поділюся з вами унікальним рецептом самої економної страви.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Щоб цибульні деруни вийшли ніжними, потрібно прибрати гіркоту. Для цього наріжемо цибулю півкільцями і складемо в глибоку миску. Потім заллємо 1 літром води, додамо 2 чайні ложки солі і гарненько перемішати.
  • Руками відіжмемо цибулю, щоб в воду пішов весь сік, а з ним і гіркота. Перекладемо цибулю в іншу миску. Додамо 2 яйця.
  • Тепер потрібно натерти на тертці картоплю і додати до цибулі з яйцями. А потім всипати 4 столові ложки борошна, пшеничного і кукурудзяного.
  • На останньому етапі додамо всі спеції. Щоб блюдо вийшло на ваш смак, в рецепт дерунів включите ті приправи, які любите.
  • Дрібно нарізаємо петрушку і також всипаємо до цибулі. Всі інгредієнти добре перемішуємо.
  • Ставимо сковороду на вогонь, розігріваємо в ній соняшникову олію і викладаємо ложкою деруни.
  • Як тільки краю почнуть підрум’янюватися, перевертаємо на іншу сторону.
  • Подаємо зі сметаною або майонезом.

Таке просте і смачне блюдо з лука можна приготувати за лічені хвилини. Це економний варіант на випадок, коли гості на порозі.

Зробіть також соус з майонезу і часнику, тоді деруни стануть ще смачніше. Як приготувати деруни з лука? Економний рецепт такої простої і смачної страви припаде до душі любителям швидкої готування. Потрібно трохи часу, і ситна вечеря вже на столі.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь