Рецепти страв з зеленню
Різотто походить з півночі Італії, але рецептів стільки ж, скільки і кухарів-аматорів. Ця страва стала справжньою класикою
Ця класична італійська страва готується з усього, що залишилося в холодильнику. Як наповнення можуть використовуватися макарони, картопля, помідори, сосиски. Ми вам розповімо про класичний
Італійські кекси готуються на основі картопляного пюре. Начинка може бути різна – гриби, солоний лосось, шинка, овочі. Картопляне пюре є оболонкою, а всередині тільки те, що ви виберете.
Чиліндрон (Chilindrón) – традиційна іспанська страва. Чиліндрон є яскраво-червоним густим соусом, приготованим з червоних овочів. Основні інгредієнти – стиглі томати, червоний солодкий
Кріадільяс або Кріадіас (Criadillas) – страва з бичачих яєць, родом з регіону Андалусія. Назва кріадіас так і перекладається з іспанської – бичачі яйця. Готуються бичачі яйця дуже просто,...
Мармітако (Marmitako) – іспанський суп з тунця, традиційний для півночі Іспанії, а саме регіонів Басконія та Кантабрія. Готували його рибалки, які, йдучи в море за тунцем, брали з.
Забудьте про супи на курячому бульйоні! Цей жирний часниковий суп стане вашим новим зимовим фаворитом. Протягом багатьох століть часник використовували у багатьох кухнях через його гострий смак, а.
Фалафель (Falafel) – найдавніша страва, про походження якої досі багато суперечок. Рецепт фалафеля приписують собі ліванська, сирійська, ізраїльська, йорданська та палестинська кухні.
Якщо ви хоч раз були в гостях у родичів у Хайфі, Тель-Авіві, Ейлаті або Нацерете, то в закуску на ім’я Хуммус ви закохаєтеся на все життя, серйозно і...
Бурекас, бурек — вид несолодкої випічки турецькою (мабуть, анатолійського) походження, популярний у країнах колишньої імперії Османа і сусідніх з ними. Схожий на пиріжки, але робиться
Ош лобеї – страва горських євреїв, плов із квасолею та копченою рибою. Цю страву дагестанські горяни-євреї традиційно їдять із дарами Каспію – баликом із сазану, сома чи делікатесної...
Салат “Дракон” з яєць, плавленого сиру та болгарського перцю готується легко. Знадобиться лише виявити трохи фантазії та терпіння при оформленні страви.
Вже зовсім небагато часу залишилося до Нового року. За східним календарем це буде рік Зеленого Дракона. Бажаючи створити за столом казкову атмосферу, в якій хочеться загадувати бажання та.
Часто приготування квашеної капусти стає справжнім випробуванням і забирає багато часу та енергії. Багато господинь, прагнучи зробити процес шатківниці більш швидким і зручним, стали
Невелика кількість інгредієнтів створює таку закінчену та досконалу страву: гриби, печінка та свіжий помідор, присипані сиром, відмінно поєднуються між собою. Насичений смак салату
Люблю щі та супи з квашеною капустою, але цей суп перевершив усі очікування! Так смачно, що нема слів, це описати. Звичайно, доведеться трохи повозитися, але смак окупить усі ваші старання....
Дуже ніжний, ситний салат на підкладці з руколи. Виглядає салат яскраво і помітно, що само по собі піднімає апетит. Замість чері можна використовувати і звичайні м’
Гарячий суп для холодної зими. На сайті вже є рецепти цього супу, але “Запорізький” трохи відрізняється у приготуванні.
Печінка тріски багата на вітаміни і поживні речовини. У поєднанні з овочами та яйцями з печінки виходить корисний та ситний салат. Вибираючи печінку тріски на полицях магазинів, бажано...