1 год 20 хв6
Ліниві голубці з капустою, рисом і фаршем – чудова альтернатива класичним голубцям: склад той самий, але готуються швидше і значно простіше. Капусту наріжемо невеликими шматочками і додамо до.
60 хв2
Найніжніша азербайджанська чихиртма з курки в ароматному соусі неодмінно сподобається вам і вашим гостям. Чихиртма з курки – дуже смачна, ніжна і ситна страва азербайджанської кухні.
60 хв4
Юшка з голови та хвоста форелі – досить бюджетний і корисний варіант приготування юшки з форелі. Процес приготування даної юшки дуже простий і не забере багато часу, а...
3 год 50 хв4
Закуска з яловичого язика із зеленню та помідорами чері у сметано-імбирному дієтичному соусі – ситна, смачна і при цьому корисна. Цю ошатну страву можна приготувати навіть на вечерю...
1 год 40 хв3
Геміста (Yemista / gemista) – традиційна страва грецької кухні. Геміста є овочами, фаршированими рисом. Найчастіше це солодкий перець та помідори, але також фарширують кабачки, цукіні чи картоплю.
1 год 20 хв6
Цей рецепт є одним із найпростіших варіантів салату «Соняшник». У ньому також використовуються очищені насіння соняшника, що надає салату ще цікавіший вигляд і приємний хрускіт.
35 хв4
Азербайджанську довгу мені доводилося куштувати, і не раз. Колега з Баку частенько готувала цей холодний кисломолочний, сповнений ароматної зелені, супчик. Ділилася бабусиними рецептами
2 год 0 хв4
Ви ще не стали шанувальником турецької кухні? Отже, ви не куштували мій бурек! Його, зрозуміло, почали готувати давним-давно, за османських султанів… Приготуємо? Перед вами найсмачніша
1 год 20 хв5
Такі голубці готуються швидше, ніж класичний варіант із загортанням фаршу в листя капусти, але не поступаються їм за смаком і принадним ароматом. Страва виходить не порційною, як у...
2 год 40 хв4
Відварений яловичий язик вважається дієтичною стравою. А у салаті, у поєднанні зі свіжими овочами, ще й дуже корисним. Такий салат можна комбінувати з різними соусами та приправами на.
1 год 15 хв2
Персики та вершки – основні продукти в цьому райському десерті, готується який просто і нехитро, але при цьому виходить дуже ефектним. Два вершкові шари, а між ними –...
1 год 25 хв6
Салат з язиком та печерицями – ще один варіант страви на святковий стіл. Відмінне поєднання відвареного язика з обсмаженими грибами, свіжою руколою та помідорами чері. Ми трохи урізноманітнили...
1 год 50 хв6
Юшка з пшоном в домашніх умовах виходить не такою ароматною, як приготована на відкритому вогні, але все ж таки дуже апетитною. Похлебка готується нескладно, з процесом впорається будь-який...
60 хв6
Цікавий і незвичайний салат можна приготувати зі свинячого язика та квасолі. Тому якщо хочете відкрити собі щось нове і приємно здивувати всю сім’ю, цей рецепт саме для вас....
2 год 0 хв5
Пай енд меш (Pie and mash) – одна з класичних англійських страв, яка перекладається як «пиріг та пюре». Ця страва виникла як традиційна страва робітничого класу. Справа в...
1 год 10 хв6
Салат Олів’є з яблуком – це апетитне частування, яке прикрасить ваш домашній або святковий стіл і порадує особливою соковитістю. Такий салат відрізняється приємним смаком
60 хв9
Ліниві голубці без м’яса готуються дійсно нескладно, їх можна потушкувати як окремі котлети або ж у вигляді загальної маси, що зробити ще простіше. Найважча частина приготування лінивих голубців.
1 год 30 хв4
Пуле ме оріз (Pule me Oriz) – традиційний албанський курячий плов, один із традиційних способів приготування рису в албанській кухні. Пуле ме оріз з албанської перекладається як курка...
5 год 30 хв4
Фейжоада (Feijoada) – традиційна бразильська страва, що корінням йде в колоніальні часи. Згідно з однією з версій, винахід фейжоади – справа рук бразильських рабів, які експериментували із залишками їжі.
30 хв6
Банички – традиційна страва болгарської кухні. Банички є різновидом старовинної болгарської страви баниця. Банички в Болгарії вважаються однією з найулюбленіших страв.