Рецепти страв з зеленню
Салат з язиком та кукурудзою готується дуже просто. Головне – попередньо відварити язик до готовності. Варіння займає приблизно дві години часу, тому краще зробити це заздалегідь.
Дзадзикі (Tzatziki / Τζατζίκι) – традиційна страва грецької кухні. Дзадзикі є соусом на основі йогурту, з додаванням часнику, огірків, оливкової олії, солі та зелені (зазвичай кріп або м’
Ліниві голубці з капустою, рисом і фаршем – чудова альтернатива класичним голубцям: склад той самий, але готуються швидше і значно простіше. Капусту наріжемо невеликими шматочками і додамо до.
Найніжніша азербайджанська чихиртма з курки в ароматному соусі неодмінно сподобається вам і вашим гостям. Чихиртма з курки – дуже смачна, ніжна і ситна страва азербайджанської кухні.
Юшка з голови та хвоста форелі – досить бюджетний і корисний варіант приготування юшки з форелі. Процес приготування даної юшки дуже простий і не забере багато часу, а...
Закуска з яловичого язика із зеленню та помідорами чері у сметано-імбирному дієтичному соусі – ситна, смачна і при цьому корисна. Цю ошатну страву можна приготувати навіть на вечерю...
Геміста (Yemista / gemista) – традиційна страва грецької кухні. Геміста є овочами, фаршированими рисом. Найчастіше це солодкий перець та помідори, але також фарширують кабачки, цукіні чи картоплю.
Цей рецепт є одним із найпростіших варіантів салату «Соняшник». У ньому також використовуються очищені насіння соняшника, що надає салату ще цікавіший вигляд і приємний хрускіт.
Азербайджанську довгу мені доводилося куштувати, і не раз. Колега з Баку частенько готувала цей холодний кисломолочний, сповнений ароматної зелені, супчик. Ділилася бабусиними рецептами
Ви ще не стали шанувальником турецької кухні? Отже, ви не куштували мій бурек! Його, зрозуміло, почали готувати давним-давно, за османських султанів… Приготуємо? Перед вами найсмачніша
Такі голубці готуються швидше, ніж класичний варіант із загортанням фаршу в листя капусти, але не поступаються їм за смаком і принадним ароматом. Страва виходить не порційною, як у...
Відварений яловичий язик вважається дієтичною стравою. А у салаті, у поєднанні зі свіжими овочами, ще й дуже корисним. Такий салат можна комбінувати з різними соусами та приправами на.
Персики та вершки – основні продукти в цьому райському десерті, готується який просто і нехитро, але при цьому виходить дуже ефектним. Два вершкові шари, а між ними –...
Салат з язиком та печерицями – ще один варіант страви на святковий стіл. Відмінне поєднання відвареного язика з обсмаженими грибами, свіжою руколою та помідорами чері. Ми трохи урізноманітнили...
Юшка з пшоном в домашніх умовах виходить не такою ароматною, як приготована на відкритому вогні, але все ж таки дуже апетитною. Похлебка готується нескладно, з процесом впорається будь-який...
Цікавий і незвичайний салат можна приготувати зі свинячого язика та квасолі. Тому якщо хочете відкрити собі щось нове і приємно здивувати всю сім’ю, цей рецепт саме для вас....
Пай енд меш (Pie and mash) – одна з класичних англійських страв, яка перекладається як «пиріг та пюре». Ця страва виникла як традиційна страва робітничого класу. Справа в...
Салат Олів’є з яблуком – це апетитне частування, яке прикрасить ваш домашній або святковий стіл і порадує особливою соковитістю. Такий салат відрізняється приємним смаком
Ліниві голубці без м’яса готуються дійсно нескладно, їх можна потушкувати як окремі котлети або ж у вигляді загальної маси, що зробити ще простіше. Найважча частина приготування лінивих голубців.
Пуле ме оріз (Pule me Oriz) – традиційний албанський курячий плов, один із традиційних способів приготування рису в албанській кухні. Пуле ме оріз з албанської перекладається як курка...