Італійські кекси з картопляного пюре та грибів

Італійські кекси готуються на основі картопляного пюре. Начинка може бути різна – гриби, солоний лосось, шинка, овочі.

Картопляне пюре є оболонкою, а всередині тільки те, що ви виберете як начинку.

Замість грибів можна використовувати солоний лосось, шинку чи овочеве пюре. А якщо додати трохи м’якого сиру до цього всього, начинка набуде чудової консистенції. Якщо у вас керамічні чи металеві формочки, їхнє дно потрібно присипати сухарями.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Подрібнити петрушку, розмарин, цибулю та часник.
  • Вимити картоплю та відварювати в шкірці до готовності. Розім’яти у пюре. Додати яйця, подрібнену зелень, сіль, перець та перемішати.
  • Форми для кексів змастити оливковою олією і присипати панірувальними сухарями (при використанні металевих або одноразових алюмінієвих форм). Силіконові можна нічим не змащувати.
  • Заповнити форми картопляним пюре, залишаючи порожню середину.
  • Гриби нарізати, злегка обсмажити із сіллю та перцем. Викласти усередину, зверху грибів знову покласти пюре.
  • Посипати кожен мафін панірувальними сухарями і збризкати оливковою олією.
  • Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-40 хвилин. Дістати з духовки, коли вони підрум’яняться.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь