Кабачки з беконом в духовці

Кабачки з беконом в духовці

На пару місяців в рік кабачки стають центром кулінарного мистецтва. Господині діляться один з одним рецептами і намагаються відвести овочу нове місце в уже знайомих стравах. Я, наприклад, готую кабачки з беконом кожен день і подаю замість хліба. Домашні в захваті від смачної закуски, а я рада, що всі їдять корисний овоч.

Кабачки з беконом в духовці можна подавати не тільки на буденний, але і на святковий стіл. Симпатична закуска зможе здивувати гостей і позмагатися з іншими стравами за честь називатися найсмачнішим. До речі бекон можна замінити на копчену ковбасу або інший продукт, який вам подобається.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
35 хвДрук
  • Промийте кабачки і натріть їх на крупній тертці. Посоліть за смаком і залиште на 5 хвилин, щоб виділився сік. Відіжміть зайву рідину.
  • Натріть сир на крупній тертці і додайте його до кабачків разом з яйцем, борошном і пропущеним через прес часником. Гарненько перемішайте інгредієнти.
  • Наріжте сирокопчений бекон невеликими кубиками.
  • Застеліть деко пергаментом. Викладайте по 1 ст.л. кабачкової маси, а зверху присипати її беконом. За бажанням можна присипати закуску насінням льону або кунжуту.
  • Випікайте кабачки з беконом 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 °С.

Бекон на кабачково-сирній подушці, запечений в духовці — відмінне і швидке рішення. Зі складного тільки натерти кабачок, а з іншим впорається навіть дитина. Подавайте кабачки з беконом і сиром в будь-який час дня!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь