Досі їсте шашлик чи приготовлене вдома м’ясо з магазинним кетчупом? Вам терміново потрібно спробувати кавказький соус за цим рецептом! Запевняю вас, у бік покупних продуктів подібного роду ви більше не подивитесь. Здається, приготовлений в домашніх умовах соус з цибулею вийде навіть дешевше! Цей продукт можна готувати як з покупного томатного соусу, і з приготовленого своїми руками. До речі, зробити це зовсім нескладно. Якщо ви шанувальник пікантного смаку, часнику можна додати більше. А свіжа кінза і петрушка вигідно підкреслять томатний смак і додадуть чарівного аромату. до шашлику з будь-якого виду м’яса. Крім того, він відмінно підходить до запеченого або смаженого м’яса, котлет, пасти, картоплі, овочевому рагу. Область застосування продукту безмежна!
- Томатна паста 500 мл.
- Цибуля червона 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Кінза 30 гр.
- Петрушка 30 гр.
- Сіль ½ ч. л.
- Дуже дрібно наріжте цибулю та порубайте зелень.
- Наріжте часник і додайте його до цибулі та зелені. Посолити інгредієнти.
- Додайте до інших продуктів томатний соус, добре перемішайте до розчинення солі.
Безумовно, найкраще подавати на стіл свіжоприготовлений кавказький соус з помідорів. Однак його можна зберігати у скляній тарі в холодильнику протягом кількох днів. Дуже зручно для зайнятих господарок. Обов’язково спробуйте цей пікантний томатний соус та поділіться враженнями!