Класичний рецепт капусти пелюстки з буряком

Класичний рецепт капусти пелюстки з буряком і морквою

Квашені і мариновані овочі – це джерело корисних речовин і вітамінів, які так необхідні організму взимку. Маринована капуста завжди йде на ура. Цей класичний рецепт капусти пелюстки обов’язково повинен потрапити в скарбничку ваших рецептів.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
24 год 30 хвДрук
  • З капустяного качана зніміть верхні листи і наріжте його великими шматками.
  • Буряк, моркву і часник очистіть і наріжте.
  • У каструлі закип’ятіть воду, розчиніть в ній цукор і сіль, додайте лавровий лист і перець горошком. Як тільки маринад закипить, зніміть його з плити і влийте рослинну олію.
  • Також додайте оцет і ще раз перемішайте.
  • В емальовану каструлю шарами покладіть капусту, буряк, моркву і часник. Залийте овочі гарячим маринадом.
  • Зверху на овочі встановіть вантаж, щоб овочі дали сік і повністю занурилися в рідину.
  • Коли маринад повністю охолоне, перемістіть каструлю в холодильник. Через добу капуста пелюстка буде готова до вживання.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 44 оцінки, середнє 4.79 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Ольга

    На стіл поставити не соромно, і якщо зжеруть – не шкода

Залишити відповідь