Традиційний гарбузовий крем-суп з вершками – це смачне і поживне блюдо для вашого обіду. Порадуйте себе і домашніх оригінальною кулінарною ідеєю. Використовуйте для цього простий і перевірений рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 1 кг.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Масло вершкове 20 гр.
- Бульйон 1 л.
- Вершки 150 мл.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зіра 1 щіпка
- Петрушка 1 ч. л.
- Гарбузове насіння 60 гр.
Кроки
- Очищаємо від шкірки гарбуз і розрізаємо його на шматки середнього розміру. Відразу ж подрібнюємо ріпчасту цибулю з часником.
- Відправляємо продукти в сковороду з вершковим маслом. Готуємо на помірному вогні близько 5 хвилин.
- Далі інгредієнти занурюємо в каструлю з овочевим бульйоном. Доповнюємо заготовку сіллю і спеціями. Варимо 20 хвилин на слабкому вогні.
- У готову масу вливаємо вершки і перемелюємо вміст занурювальним блендером.
- Ніжний гарбузовий крем-суп за класичним рецептом готовий.
Розливайте по тарілках, прикрашайте сушеною петрушкою, гарбузовим насінням і пробуйте!
Чудовий рецепт! Дуже люблю гарбуз. Запах неймовірний, ніжний суп дуже смачний і зігріваючий. Готується недовго, дякую за рецепт!