Коли гості на порозі, а в холодильнику тільки яблука і борошно – готуємо швидкий і дуже смачний десерт за допомогою мультиварки фірми Панасонік – шарлотку. З цим рецептом впорається навіть починаюча господиня, так як мультиварка самостійно подбає про те, щоб пиріг не підгорів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко (кисле) 3 шт.
- Куряче яйце 4 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст.
- Цукор-пісок 180 гр.
- Масло вершкове 30-40 гр.
- Розпушувач 5 гр.
Кроки
- Розбиваємо 4 яйця і гарненько їх збиваємо за допомогою віночка або міксера до утворення легкої піни.
- Для того щоб яблучний пиріг вийшов пишним – засипаємо до яєчної суміші 180 грам цукрового піску і кілька хвилин безперервно збиваємо до пишної пінки.
- Далі, не вимикаючи міксер, поступово вводимо пшеничне борошно і розпушувач.
- Для начинки з декількох яблук знімаємо шкірку і нарізаємо середніми кубиками або соломкою.
- Підключаємо мультиварку до мережі.
- Щедро змащуємо чашу вершковим маслом.
- Яблучні шматочки і тісто змішуємо між собою і виливаємо в мультиварку. Готуємо в режимі “Випічка” протягом 65 хвилин.
- Після відключення програми даємо пирогу злегка охолонути і обережно виймаємо.
Подаємо з гарячим чаєм або кавою з молоком і насолоджуємося. Приємного апетиту!