Класичний рецепт шарлотки в мультиварці Панасонік

Класичний рецепт шарлотки в мультиварці Панасонік

Коли гості на порозі, а в холодильнику тільки яблука і борошно – готуємо швидкий і дуже смачний десерт за допомогою мультиварки фірми Панасонік – шарлотку. З цим рецептом впорається навіть починаюча господиня, так як мультиварка самостійно подбає про те, щоб пиріг не підгорів.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 55 хвДрук
  • Розбиваємо 4 яйця і гарненько їх збиваємо за допомогою віночка або міксера до утворення легкої піни.
  • Для того щоб яблучний пиріг вийшов пишним – засипаємо до яєчної суміші 180 грам цукрового піску і кілька хвилин безперервно збиваємо до пишної пінки.
  • Далі, не вимикаючи міксер, поступово вводимо пшеничне борошно і розпушувач.
  • Для начинки з декількох яблук знімаємо шкірку і нарізаємо середніми кубиками або соломкою.
  • Підключаємо мультиварку до мережі.
  • Щедро змащуємо чашу вершковим маслом.
  • Яблучні шматочки і тісто змішуємо між собою і виливаємо в мультиварку. Готуємо в режимі “Випічка” протягом 65 хвилин.
  • Після відключення програми даємо пирогу злегка охолонути і обережно виймаємо.

Подаємо з гарячим чаєм або кавою з молоком і насолоджуємося. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь