Корисний і дуже смачний смузі з моркви в блендері

смузі з моркви в блендері

У чашу блендера вирушає натерта на терці морква та нарізане яблуко. Далі все посипається меленою корицею, заливається яблучним соком і збивається до однорідності. Виходить ароматний і дуже смачний смузі до перекушування або сніданку.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
30 хвДрук
  • Морква ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, після чого очищаємо її від шкірки. Далі нарізаємо її кубиком або натираємо на тертці. Таким чином, вийде більше соку, а смузі буде одноріднішим.
  • Перекладаємо натерту моркву в чашу блендера.
  • Яблуко добре промиваємо, обсушуємо на паперовому рушнику, за бажання очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину і нарізаємо невеликими кубиками.
  • Відправляємо нарізане яблуко в блендер до моркви, після чого посипаємо все меленою корицею (до смаку можна додати її більше або менше) і заливаємо яблучним соком. Тепер збиваємо все в блендері до отримання однорідної консистенції.

Готовий смузі розливаємо по склянках і подаємо його до столу як сніданок або чудове перекушування. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь