У чашу блендера вирушає натерта на терці морква та нарізане яблуко. Далі все посипається меленою корицею, заливається яблучним соком і збивається до однорідності. Виходить ароматний і дуже смачний смузі до перекушування або сніданку.
Кроки
- Морква ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, після чого очищаємо її від шкірки. Далі нарізаємо її кубиком або натираємо на тертці. Таким чином, вийде більше соку, а смузі буде одноріднішим.
- Перекладаємо натерту моркву в чашу блендера.
- Яблуко добре промиваємо, обсушуємо на паперовому рушнику, за бажання очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину і нарізаємо невеликими кубиками.
- Відправляємо нарізане яблуко в блендер до моркви, після чого посипаємо все меленою корицею (до смаку можна додати її більше або менше) і заливаємо яблучним соком. Тепер збиваємо все в блендері до отримання однорідної консистенції.
Готовий смузі розливаємо по склянках і подаємо його до столу як сніданок або чудове перекушування. Приємного апетиту!