Котлети з консервованої скумбрії з рисом – смачна та проста страва для повсякденного раціону харчування. Скумбрія досить жирна риба, зі специфічним смаком, тому котлети виходять на любителя. Записуйте рецепт цієї бюджетної страви.
Інгредієнти
Порції: –+
- Скумбрія консервована 1 банка
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рослинна олія для смаження
- Рис білий 1 пакетик
- Куряче яйце 1 шт.
Кроки
- Список інгредієнтів дуже короткий: консерви з скумбрії, цибулина, яйце та рис. Підготуйте все.
- Опустіть пакетик з рисом у киплячу воду і варіть до готовності 20 хвилин.
- З ріпчастої цибулі зніміть лушпиння, помийте і наріжте її дрібними кубиками.
- миску викладіть подрібнену цибулю та рибні консерви. З консервованої скумбрії заздалегідь злийте олію.
- Розімніть рибу вилкою і перемішайте з цибулею.
- Додайте варений рис і куряче яйце.
- Перемішайте всі інгредієнти в мисці, щоб у вас вийшла однорідна маса для майбутніх котлет.
- Вологими руками сформуйте круглі котлетки та викладіть їх на розігріту поверхню. Смажте на олії по 5 хвилин з кожного боку.
Смачні рибні котлети готові, подавайте їх у гарячому вигляді. Смачного!