Котлети з консервованої скумбрії з рисом

Котлети з консервованої скумбрії з рисом – смачна та проста страва для повсякденного раціону харчування. Скумбрія досить жирна риба, зі специфічним смаком, тому котлети виходять на любителя. Записуйте рецепт цієї бюджетної страви.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Список інгредієнтів дуже короткий: консерви з скумбрії, цибулина, яйце та рис. Підготуйте все.
  • Опустіть пакетик з рисом у киплячу воду і варіть до готовності 20 хвилин.
  • З ріпчастої цибулі зніміть лушпиння, помийте і наріжте її дрібними кубиками.
  • миску викладіть подрібнену цибулю та рибні консерви. З консервованої скумбрії заздалегідь злийте олію.
  • Розімніть рибу вилкою і перемішайте з цибулею.
  • Додайте варений рис і куряче яйце.
  • Перемішайте всі інгредієнти в мисці, щоб у вас вийшла однорідна маса для майбутніх котлет.
  • Вологими руками сформуйте круглі котлетки та викладіть їх на розігріту поверхню. Смажте на олії по 5 хвилин з кожного боку.

Смачні рибні котлети готові, подавайте їх у гарячому вигляді. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь