Пісні котлети з консерви з рисом

Пісні котлети з консерву з рисом – варіант для тих, хто дотримується посту або дотримується правильного харчування. Страва виходить ситною, але без шкідливого тваринного жиру. Можна взяти для фаршу тунець, сайру або горбушу у власному соку.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Заздалегідь промийте рис і поставте його варитися. Розкрийте банку з консервами і перекладіть їх у миску. Розімніть рибу вилкою.
  • Обидві головки цибулі очистіть і дуже дрібно наріжте. Додати нарізку до рибної маси.
  • Варений рис відкиньте на друшляк, щоб стекла рідина. Потім перекладіть рис у миску з іншими інгредієнтами.
  • Додайте сіль та рибні приправи.
  • Щоб котлети не розвалювалися, потрібна також манна крупа, всипте її і добре перемішайте масу.
  • Додайте пару столових ложок пісного майонезу для соковитості майбутньої страви.
  • Ще раз добре перемішайте фарш і залиште на 10-20 хвилин, щоб манна крупа набухла.
  • З рибної маси зліпіть невеликі котлетки, обваляйте їх у борошні.
  • Смажте котлети на помірному вогні з обох боків до рум’яної скоринки.

Подавайте котлети з рибних консервів у гарячому вигляді із гарніром або без.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь