Котлети з рибних консервів з рисом на сковороді

Котлети з рибних консервів із рисом на сковороді – м’які, соковиті та ситні. Для цієї страви підійдуть будь-які консерви з риби в олії. Котлети досить швидко готувати, достатньо пари хвилин, щоб вони покрилися рум’яною скоринкою і можна подавати до столу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • Рис кілька разів промийте проточною водою та зваріть до готовності. В кінці посоліть до смаку.
  • З цибулі зніміть верхній сухий шар лушпиння, наріжте цибулю дуже дрібними кубиками.
  • Розкрийте рибні консерви, злийте олію і розімніть їх вилкою.
  • Тепер можна змішати рибну масу, варений рис та подрібнену цибулю. Також розбийте куряче яйце, посоліть і приправте до смаку. Добре перемішайте масу.
  • З рибного фаршу сформуйте котлетки та обваляйте кожну в панірувальних сухарях.
  • Обсмажте котлети по обидва боки на помірному вогні.

Рибні котлети з рисом подавайте у гарячому вигляді з гарніром на свій смак. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь