Котлети з рибної консерви з рисом та картоплею напевно сподобаються любителям морепродуктів. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти у духовці. Такий склад інгредієнтів робить котлети дуже ніжними за смаком та м’якими всередині. Консерви можете взяти ті, які вам більше до смаку.
Інгредієнти
Порції: –+
- Рибні консерви 1 банка
- Сіль дрібна за смаком
- Рис білий 2 ст.л.
- Картопля 3 шт.
- Перець чорний мелений 1 щіпка
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Куряче яйце 1 шт.
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Підготуйте всі продукти за списком. Заздалегідь зваріть рис та картопля. Картоплю розімніть товкачем.
- Розкрийте банку з рибними консервами, злийте надлишки олії чи соку, викладіть шматочки риби в миску і добре розімніть вилкою. Додайте картопляне пюре, рис, куряче яйце, сіль та мелений перець. Добре все перемішайте.
- Вологими руками сформуйте котлети і обваляйте їх у борошні.
- Добре прогрійте сковорідку, влийте олію. Коли вона прогріється, викладіть котлети і обсмажте їх по обидва боки до рум’яної скоринки.
Рибні котлети можна подавати до столу одразу після приготування, гарнір вибирайте самі. Смачного!