Котлети з консерви з рисом та картоплею

Котлети з рибної консерви з рисом та картоплею напевно сподобаються любителям морепродуктів. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти у духовці. Такий склад інгредієнтів робить котлети дуже ніжними за смаком та м’якими всередині. Консерви можете взяти ті, які вам більше до смаку.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
60 хвДрук
  • Підготуйте всі продукти за списком. Заздалегідь зваріть рис та картопля. Картоплю розімніть товкачем.
  • Розкрийте банку з рибними консервами, злийте надлишки олії чи соку, викладіть шматочки риби в миску і добре розімніть вилкою. Додайте картопляне пюре, рис, куряче яйце, сіль та мелений перець. Добре все перемішайте.
  • Вологими руками сформуйте котлети і обваляйте їх у борошні.
  • Добре прогрійте сковорідку, влийте олію. Коли вона прогріється, викладіть котлети і обсмажте їх по обидва боки до рум’яної скоринки.

Рибні котлети можна подавати до столу одразу після приготування, гарнір вибирайте самі. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь