Котлети з рибних консервів із рисом на сковороді – м’які, соковиті та ситні. Для цієї страви підійдуть будь-які консерви з риби в олії. Котлети досить швидко готувати, достатньо пари хвилин, щоб вони покрилися рум’яною скоринкою і можна подавати до столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Рибні консерви 1 банка
- Рис білий 1 ст.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Куряче яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні для панірування
- Рослинна олія для смаження
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Рис кілька разів промийте проточною водою та зваріть до готовності. В кінці посоліть до смаку.
- З цибулі зніміть верхній сухий шар лушпиння, наріжте цибулю дуже дрібними кубиками.
- Розкрийте рибні консерви, злийте олію і розімніть їх вилкою.
- Тепер можна змішати рибну масу, варений рис та подрібнену цибулю. Також розбийте куряче яйце, посоліть і приправте до смаку. Добре перемішайте масу.
- З рибного фаршу сформуйте котлетки та обваляйте кожну в панірувальних сухарях.
- Обсмажте котлети по обидва боки на помірному вогні.
Рибні котлети з рисом подавайте у гарячому вигляді з гарніром на свій смак. Смачного!