Пишні круасани з листкового тіста стануть ще смачніше з додаванням начинки. Такий варіант випічки послужить оригінальним домашнім десертом. Подавайте до столу з чашкою чаю!
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто листкове дріжджове 200 гр.
- Куряче яйце 1 гр.
- Волоський горіх 100 гр.
- Мед квітковий 60 гр.
Кроки
- Листкове тісто розморожуємо і злегка розгортаємо качалкою. Потім нарізаємо його на великі однакові трикутники.
- Подрібнюємо горіхи будь-яким зручним способом і змішуємо їх медом.
- У основи кожного трикутника робимо маленький розріз і трохи вище кладемо 1-2 чайних ложки медово-горіхової начинки.
- Скручуємо кожен трикутник з начинкою в форму круасана. Акуратно закріплюємо кінчик, щоб продукт не розкрутився надалі.
- Перекладаємо круасани на деко з пергаментом. Гарненько обмазуємо їх збитим яйцем.
- Випікаємо в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Пишні і ароматні круасани з горіхово-медовою начинкою готові. Приємного чаювання!