Круасани з листкового тіста з горіхами в домашніх умовах

Пишні круасани з листкового тіста стануть ще смачніше з додаванням начинки. Такий варіант випічки послужить оригінальним домашнім десертом. Подавайте до столу з чашкою чаю!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
55 хвДрук
  • Листкове тісто розморожуємо і злегка розгортаємо качалкою. Потім нарізаємо його на великі однакові трикутники.
  • Подрібнюємо горіхи будь-яким зручним способом і змішуємо їх медом.
  • У основи кожного трикутника робимо маленький розріз і трохи вище кладемо 1-2 чайних ложки медово-горіхової начинки.
  • Скручуємо кожен трикутник з начинкою в форму круасана. Акуратно закріплюємо кінчик, щоб продукт не розкрутився надалі.
  • Перекладаємо круасани на деко з пергаментом. Гарненько обмазуємо їх збитим яйцем.
  • Випікаємо в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Пишні і ароматні круасани з горіхово-медовою начинкою готові. Приємного чаювання!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь