Турецька кухня починалася як кухня кочових тюркських народів, але потім збагатилася впливом візантійської, індійської, середземноморських кухонь. Кебаб, пахлава, лукум, долма – все це широко відомі страви турецької кухні. Слід зазначити, що страви турецької кухні використовують продукти і готуються відповідно до правил ісламу. Переваги турецької кухні допомогли їй завоювати весь світ. Хто сьогодні не пробував турецький плов, шашлик або денёр кебаб (шаверму)? Турецька кухня багата і смачними борошняними виробами. М’ясні страви турецької кухні збалансовані овочами. Але особливо солодощами славиться турецька кухня. Рецепти лукума, пахлави і інших десертів турецької кухні, допоможуть приготувати їх вдома, і звичайно вони будуть набагато смачніше покупних. І ще багато інших не менш оригінальних і смачних страв пропонує турецька кухня. Рецепти з фото приготування страв турецької кухні допоможуть вам без проблем їх приготувати. Коли ви будете насолоджуватися турецькою кухнею, не забудьте запити їжу справжньою кавою по-турецьки або чарочкою ароматної молочної раки.

60 хв074
Пахлава – найпопулярніша східна солодкість, традиційний десерт не тільки в Туреччині, але і в багатьох інших країнах. І якщо використовувати перевірені