Цей курячий рулет я виправдано називаю королем усіх свят. Він гідно виконує всі покладені на нього зобов’язання: смачний, ситний, та ще й стіл прикрашає. Спочатку може здатися, що нічого особливого в ньому немає, але подивіться на реакцію гостей, коли ви розріжете частування!
Поєднання курячого філе і овочів я вважаю найбільш вдалим. Блюдо виходить легким, соковитим і корисним. Якраз те, що потрібно для обіду або вечері. Якщо подаєте страву гостям, будьте готові ділитися рецептом!
- Куряче філе 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Сіль
- Спеції та Приправи до курки
- Капуста брокколі 200 г.
- Вершковий сир 150 г.
- Перець болгарський 8 шт.
- Сир твердий 70 г.
- Розберіть броколі на суцвіття і відправте їх в киплячу воду на 10 хвилин. До пів на відвареного овоча додайте 1 натерту на крупній тертці моркву, вершковий сир і сіль, перемішайте.
- Зріжте верхівку у перців і очистіть їх від насіння. Наповніть перці приготовленою начинкою.
- Наріжте куряче філе тонкими пластинами, присипте спеціями за смаком і викладіть у форму для випікання. Потім щільно укладіть нафаршировані перці, скибочки сиру, брусочки відвареної до напівготовності моркви, суцвіття брокколі і сир.
- «Упакуйте» рулет, загорнувши звисаючі краї. Накрийте форму фольгою і випікайте блюдо 40 хвилин при температурі 180 ° С.
Курячий рулет з овочами – відмінний приклад того, як можна поєднувати дві різні страви в одному. Частування виходить смачним як в холодному, так і в гарячому вигляді. І вже точно може позмагатися за звання найбільш ефектного на будь-якому столі!