Маринад для шашлику зі свинини з оцтом, цибулею і мінералкою

Варіантом простого і смачного маринаду для свинячого шашлику може бути у вас маринад на мінеральній воді з цибулею і оцтом або лимоном. Вуглекислий газ мінералки відмінно розпушує волокна м’яса, і шашлик завжди виходить м’яким. У маринад додається оцет або сік лимона. Час маринування, згідно з цим рецептом, – 4 години.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
5 год 0 хвДрук
  • Промита і обсушена свинина нарізається н великими кубиками і перекладається в посуд для маринування.
  • До м’яса додається нарізану кільцями цибулю, насипаються сіль, спеції і наливаються 3 ложки рослинної олії, що сприятиме кращому просочуванню м’яса ароматом спецій. М’ясо з приправами залишається на 15-20 хвилин.
  • На м’ясо віджимається сік лимона або наливається столовий оцет, і шашлик заливається мінеральною водою, щоб вона покрила шматочки м’яса повністю.
  • Потім руками м’ясо з цими інгредієнтами добре перемішується і залишається в теплі на 4 години для маринування. При додаванні мінералки може з’явитися багато піни, але це нормально.
  • Після закінчення часу маринування шматочки м’яса щільно нанизуються на шампури і можна приступати до смаження шашлику.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь