Маринад з оцтом, цибулею і майонезом для шашлику зі свинини

Маринад з оцтом, цибулею і майонезом для шашлику

Майонез, доповнений столовим оцтом, робить м’ясо шашлику неймовірно ніжним і м’яким, та й при смаженні утворює рум’яну скоринку, що зберігає соковитість м’яса. До майонезному маринаду для аромату завжди додається цибуля і трохи гірчиці. Майонез вибирається жирний. Час маринування в середньому 8-10 годин в холодному місці, але для прискорення процесу замариноване м’ясо ставиться на 2-3 години в тепло.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
11 год 0 хвДрук
  • Обрана свинина для шашлику промивається холодною водою і обсушується рушником. Потім м’ясо нарізається однаковими шматочками розміром із сірникову коробку і перекладається в посуд для маринування.
  • Очищається цибуля і нарізається кільцями середньої товщини.
  • Цибулева нарізка перекладається до м’яса і руками все перемішується, щоб цибуля дала свій сік.
  • Потім до м’яса насипається за особистим смаком сіль з чорним перцем, додається майонез і гірчиця. Ці інгредієнти ще раз добре перемішуються. Оцет розчиняється в літрі чистої води і цим розчином заливається шашлик. Потім м’ясо ставиться на 10 годин в холодильник для маринування.
  • Після закінчення часу маринування шашлик смажиться будь-яким способом: на решітці мангала або на шампурах.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь