Мариновані кабачки, як гриби, швидкого приготування

Мариновані кабачки, як гриби, швидкого приготування

Багато хто любить мариновані грибочки, однак, з приготуванням цієї страви завжди потрібно повозитися. Тому, Вашій увазі представляється рецепт швидких і простих маринованих кабачків, які дуже нагадують своїм смаком, пікантні і ароматні грузді.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Молоді кабачки нарізаємо кубиками середнього розміру.
  • Готуємо маринад. У каструлі змішуємо півлітра води, сіль і цукровий пісок – ретельно перемішуємо до повного розчинення кристалів.
  • Після, вливаємо рівно 80 мілілітрів дев’ятивідсоткового оцту.
  • Заливку доводимо до кипіння і засипаємо овочеві кубики в каструлю.
  • Тару знімаємо з плити, накриваємо кришкою і залишаємо кабачок просочуватися на 15 хвилин.
  • Після закінчення часу, відкидаємо овоч на друшляк і дозволяємо стекти надлишкам води, охолоджуємо.
  • Підготуємо заправку. У глибокій ємності з’єднуємо рослинну олію, подрібнений часник, мелений перець, кріп і свої улюблені спеції за бажанням.
  • В отриману суміш викладаємо остиглі кубики кабачка.
  • Гарненько перемішуємо заправку з кабачком і насолоджуємося.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Ольга Парфенова

    Пробовала баклажаны как грибы, а вот кабачки с таким вкусом слышу впервые.

Залишити відповідь