Неймовірно смачні пиріжки з вишнею на сирному тісті

Любите сир? Тоді пиріжки на сирному тісті для вас. Ніжна, ароматна, з легким сирним смаком основа і кисло-солодка начинка ідеально гармонують один з одним. А цукрова пудра при подачі – додатковий штрих, що робить смак завершеним. З таким тістом легко працювати. Воно дуже м’яке, податливе і при цьому прекрасно тримає форму.

Якщо у вас кисла вишня, можете збільшити кількість цукру до 3-4 столових ложок. Наповнюючи пиріжок, не шкодуйте начинку. Так як в ній присутній крохмаль, вона не розтечеться. Час випікання залежить від вашої духовки. В середньому це 20-30 хвилин при 180 градусах.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Вишню покладіть в каструлю з товстим дном, посипте цукром і відправте на плиту.
  • Прогрівайте деякий час, щоб цукор розчинився, а вишня розтанула.
  • Окремо розведіть кукурудзяний крохмаль у воді і влийте цю рідину в каструлю до вишні.
  • Проварюйте ще деякий час, постійно перемішуючи, до загустіння. Потім остудіть до кімнатної температури.
  • В окремій мисці змішайте сир, яйце, цукор, ванільний цукор і рослинну олію до однорідності виделкою.
  • Поступово просівайте в масу борошно з розпушувачем, вимішуючи тісто. Воно повинно бути м’яким і еластичним, але ні в якому разі не тугим.
  • Скачайте з тіста кулю і розділіть її на 4 частини. З кожної частини зробіть брусочок і розділіть його на 4 шматочки. Кожен зі шматочків скачайте в невелику кульку.
  • Візьміть одну кульку і сформуйте з неї коржик. По центру викладіть начинку і скріпіть краї.
  • Покладіть пиріжок на застелене пергаментом деко швом вниз. Повторіть з усіма заготовками.
  • Випікайте при 180 градусах до рум’яності, попередньо змастивши яєчним жовтком.
  • При подачі посипте цукровою пудрою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь