Неймовірно смачний салат з яловичим язиком і чорносливом

Варіантом легкого і неймовірно смачного салату для святкового столу буде у вас салат з яловичого язика з чорносливом. Салат доповнимо морквою з обсмаженими грибами і цибулею. Готується він просто і з доступних інгредієнтів, тільки язик відварюється заздалегідь і правильно, щоб не вийшов жорстким або розварився.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Заздалегідь правильно і з додаванням спецій зваріть яловичий язик, його остудіть, очистіть і наріжте невеликими кубиками.
  • Почистіть і промийте свіжі печериці і наріжте їх шматочками. Цибулину наріжте дрібним кубиком. Потім цибулю і гриби обсмажте до готовності на розігрітій олії. Ці обсмажені інгредієнти перекладіть на тарілку і залиште для охолодження.
  • Чорнослив на 10 хвилин залийте окропом. Потім його промийте, відкиньте на друшляк, щоб вся вода скла, і наріжте шматочками.
  • Дві середні морквини почистіть, помийте і подрібніть на корейській тертці. Перекладіть її в посуд для салату. До моркви додайте подрібнені на землянці зубки часнику, сіль і чорний перець на свій смак.
  • Рослинну олію добре розжарити в сотейнику, залийте ним моркву і перемішайте.
  • Потім до моркви перекладіть шматочки яловичого язика і обсмажені з цибулею печериці і перемішайте ще раз.

Салат на 1 годину поставте в холодильник для настоювання і охолодження. Потім салат можете розкладати в порційні салатниці і подати до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь