Ще один рецепт для любителів насиченого бананового смаку і аромату. Суфле має ніжну повітряну структуру, яка чудово гармонує з бананами. Подавати його краще в теплому вигляді, прямо з духовки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Банан 1 шт.
- Цукор-пісок 25 гр.
- Вода 1.5 ст.
- Куряче яйце 2 шт.
- Масло вершкове для змазування форм
Кроки
- Банан помийте, очистіть від шкірки і розімніть виделкою або блендером.
- Відміряйте необхідну кількість цукру і всипте його в каструлю, додайте воду і варіть солодкий сироп до кипіння.
- Цукровий сироп змішайте з банановим пюре і остудіть.
- Розбийте яйця, відокремте білки від жовтків. Білки збийте до утворення стійких піків.
- Далі змішайте бананову масу і збиті білки. Формочки для суфле змастіть вершковим маслом і викладіть в них бананову масу.
- Випікайте бананове суфле в духовці при 200 градусах 15 хвилин.
Подавайте суфле в теплому вигляді.