Ніжне і дуже смачне бананове суфле

Ще один рецепт для любителів насиченого бананового смаку і аромату. Суфле має ніжну повітряну структуру, яка чудово гармонує з бананами. Подавати його краще в теплому вигляді, прямо з духовки.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
45 хвДрук
  • Банан помийте, очистіть від шкірки і розімніть виделкою або блендером.
  • Відміряйте необхідну кількість цукру і всипте його в каструлю, додайте воду і варіть солодкий сироп до кипіння.
  • Цукровий сироп змішайте з банановим пюре і остудіть.
  • Розбийте яйця, відокремте білки від жовтків. Білки збийте до утворення стійких піків.
  • Далі змішайте бананову масу і збиті білки. Формочки для суфле змастіть вершковим маслом і викладіть в них бананову масу.
  • Випікайте бананове суфле в духовці при 200 градусах 15 хвилин.

Подавайте суфле в теплому вигляді.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь