Ніжні голубці зі свіжої капусти в сметані

Відмінне блюдо української кухні – голубці. Готувати їх цікаво і нескладно, як може здатися на перший погляд. Ваші домочадці залишаться в повному захваті від голубців з молодої капусти, тушковані в сметані.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • На качані зробіть надрізи в місці кріплення листя до кочережка і опустіть його в киплячу воду. Варіть його протягом 7-8 хвилин і поступово знімайте листя.
  • Куряче філе і свинину прокрутіть через м’ясорубку. До м’яса додайте подрібнену цибулину і варений рис, посоліть, приправте за смаком і добре перемішайте.
  • На капустяні листи кладіть начинку і загортайте їх в конверти.
  • Складіть голубці в каструлю.
  • На сковороді обсмажте цибулю і моркву. Зажарку викладіть поверх голубців в каструлю.
  • Сметану змішайте з 250-300 мілілітрами води, влийте отриману масу в каструлю, додайте лавровий лист. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте голубці на середньому вогні 55-60 хвилин.
  • Голубці виходять ніжними і ароматними, подавайте їх на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь