Оселедець під шубою в тарталетках на святковий стіл – це оригінальна та ефектна закуска, яка готується з тих же складових, що й салат. Однак головним плюсом цієї страви є порційна подача, що дуже вигідно виглядає при різноманітності закусок.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тарталетки 10 шт.
- Оселедець філе 200 гр.
- Буряк 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
- Зелень за смаком
Кроки
- Перед початком приготування відварюємо овочі та яйця до повної готовності, видаляємо всі кісточки з рибного філе.
- Оселедець ріжемо на невеликі сегменти, подрібнюємо цибулину.
- Картопля, буряк та морква подрібнюємо за допомогою терки.
- Овочеву стружку змішуємо з майонезом.
- На дно кожної тарталетки кладемо трохи риби та цибулі, зверху – овочева маса.
Декоруємо зеленню та подаємо до столу. Смачного!