Оселедець під шубою в тарталетках на святковий стіл

Оселедець під шубою в тарталетках на святковий стіл – це оригінальна та ефектна закуска, яка готується з тих же складових, що й салат. Однак головним плюсом цієї страви є порційна подача, що дуже вигідно виглядає при різноманітності закусок.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Перед початком приготування відварюємо овочі та яйця до повної готовності, видаляємо всі кісточки з рибного філе.
  • Оселедець ріжемо на невеликі сегменти, подрібнюємо цибулину.
  • Картопля, буряк та морква подрібнюємо за допомогою терки.
  • Овочеву стружку змішуємо з майонезом.
  • На дно кожної тарталетки кладемо трохи риби та цибулі, зверху – овочева маса.

Декоруємо зеленню та подаємо до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь