Як приготувати простий, але дуже смачний овочевий суп без м’яса.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Горошок зелений консервований 1 банка
- Бульйон м’ясний
- Картопля 1 кг.
- Морква 1 шт.
- Капуста білокачанна ¼ качана
Кроки
- Для початку натремо одну моркву, наріжемо картоплю приблизно однаковими паличками. Візьмемо бульйон від м’яса на бутерброди, ми його готували заздалегідь. Закладемо в каструлю натерту моркву і додамо свіжонарізану картоплю. Для аромату додамо одну цибулину і починаємо нарізати капусту.
- Її теж додаємо в каструлю. Через 20 хвилин варіння, після закипання вмісту каструлі, додамо горошок консервований і розбавимо суп водою з чайника закипілого, а то аж надто густий суп виходить на такій кількості наваристого бульйону.
- Нічого страшного, наваристість сильно не загубиться. Суп ми не солимо, так як бульйон був заздалегідь посолений при варінні м’яса.
- В кінці, не забудемо, дістати цибулю з супу. На цьому все. Овочевий суп готовий.