Овочевий суп без м’яса

Як приготувати простий, але дуже смачний овочевий суп без м’яса.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
55 хвДрук
  • Для початку натремо одну моркву, наріжемо картоплю приблизно однаковими паличками. Візьмемо бульйон від м’яса на бутерброди, ми його готували заздалегідь. Закладемо в каструлю натерту моркву і додамо свіжонарізану картоплю. Для аромату додамо одну цибулину і починаємо нарізати капусту.
  • Її теж додаємо в каструлю. Через 20 хвилин варіння, після закипання вмісту каструлі, додамо горошок консервований і розбавимо суп водою з чайника закипілого, а то аж надто густий суп виходить на такій кількості наваристого бульйону.
  • Нічого страшного, наваристість сильно не загубиться. Суп ми не солимо, так як бульйон був заздалегідь посолений при варінні м’яса.
  • В кінці, не забудемо, дістати цибулю з супу. На цьому все. Овочевий суп готовий.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь