Паста з гарбузом та грибами

Паста з гарбузом та грибами (Pasta zucca e funghi) – один з вегетаріанських варіантів приготування класичної італійської пасти.

Нижче ми наводимо італійський рецепт пасти з гарбузом та грибами. Сюди підійде будь-який вид пасти, який вам подобається і добре утримує соуси.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Гарбуз нарізати на шматочки. Подрібнити часник.
  • Почистити печериці та нарізати пластинками.
  • На сковороду налити оливкової олії і швидко підсмажити часник з розмарином. Потім додати гарбуз і готувати приблизно 10 хвилин помішуючи.
  • Половину готового гарбуза помістити в блендер і перетворити на пюре.
  • До гарбуза, що залишився в сковороді, додати печериці і тушкувати приблизно 5 хвилин, постійно помішуючи. За потреби можна додати трохи води.
  • Через 5 хвилин додати в сковорідку пюре з гарбуза, сіль і чорний перець. Потримати на вогні ще кілька хвилин.
  • Відварити пасту, згідно з інструкцією на упаковці, до стану аль денте. Злити воду і викласти пасту в сковороду до гарбуза та грибів. Добре перемішати. Подавати пасту з гарбузом та грибами у гарячому вигляді.
  • Для більш яскравого смаку пасту з гарбузом і грибами зверху можна посипати подрібненою солоною рікоттою або додати невелику кількість вершків.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь