Пастила з макухи яблук після соковижималки

Пастила з макухи яблук після соковижималки

Хочете здивувати близьких яскравим десертом, який багатьом знайомий з дитинства? Беріть на замітку простий домашній рецепт пастили з яблучної макухи. Частування вийде в міру солодким, смачним ароматним.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
11 год 0 хвДрук
  • Старанно промиваємо яблука, ділимо їх на невеликі часточки і акуратно видаляємо серцевину з кісточками.
  • Далі підготовлений продукт відправляємо в соковижималку. Для приготування ласощів будемо використовувати отриману макуху. Її можна злегка віджати.
  • Перекладаємо заготовку в каструлю з товстим дном, заливаємо водою і млоїмо близько 10 хвилин. Після додаємо сюди цукор і продовжуємо томити ще 15-20 хвилин.
  • Гарячу густу масу рівномірно розподіляємо по деко з пергаментом. Готуємо в прочиненій духовці близько 5 годин. Оптимальна температура – 80 градусів.

Ароматна пастила з яблучної макухи готова. Дайте їй охолонути, а після подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь