Цибулевий суп – старовинне блюдо, популярне на території Європи. Цибулевий суп, який відомий сьогодні, стали готувати три-чотири століття тому у Франції. У той час знаменитий цибулевий французький суп складався з пасерованої ріпчастої цибулі, м’ясного бульйону і хлібних кірок.
Як приготувати цибулевий суп
Сьогодні склад ароматного цибулевого супу ускладнився за рахунок присутності в сучасній подачі страви вершкового масла, часнику, вина, сиру, деяких інших інгредієнтів.
Дуже часто до цибулевого супу подають грінки, обсмажені тости, сухарики.
Цибулю для знаменитого супу готують особливим чином. Пасерують її у великій кількості розтопленого вершкового масла, присипавши злегка борошном і помішуючи. Цибулю доводять до золотистого кольору при обсмажуванні, потім додають до нього інші інгредієнти, які містить той чи інший кулінарний рецепт супу. Це можуть бути сіль, невелика кількість цукру для карамелізації цибулі, вино, спеції, м’ясний або овочевий бульйони.
Суп доводиться до готовності за рекомендаціями в рецепті. Готову страву посипають тертим сиром, який добре плавиться при нагріванні.
Грінки для супу також часто посипають тертим сиром. Іноді одну грінку кладуть в порційну тарілку з супом.
Цибулевий суп можна готувати в сковороді з високими бортиками, в чаші мультиварки, в казані, а також в духовій шафі в порційних керамічних горщиках.
Це ситне, ароматне блюдо, яке підійде для подачі на сніданок або на обід, як перша страва.
60 хв
У цьому рецепті цибулевого супу досить багато овочів, якщо порівнювати його з попередніми. Смачний, наваристий і дуже красивий – такий цибулевий суп готувати легко.
40 хв
Ще один варіант смачного цибулевого супу-пюре. Він виходить неймовірно ароматним і смачним завдяки цибулі і спецій, ніжним завдяки вершкам і досить густим завдяки наявності великої
45 хв
Ще один варіант смачного супчика-пюре для тих, хто не впевнений, що буде їсти не подрібнену цибулю в супі. Ароматний, вершковий, з великою кількістю спецій, який підкреслюють смак –...
40 хв
Представляємо вашій увазі ще один варіант смачного цибулевого супу. Готується він дуже просто і швидко, а виходить просто приголомшливим. Так супчик може приготувати і починаюча господиня, і навіть.
60 хв
Якщо ви давно хочете спробувати справжній Французький цибулевий суп, але побоюєтеся, що вам не сподобається саме консистенція самої цибулі, цей рецепт для вас. Тут всі складові на фінальному...
1 год 5 хв
Це унікальний рецепт – тут поєднується французька класика цибулевого супу з ізраїльськими акцентами. Солодке вино надає супчику легку нотку солодощі, а соєвий соус робить смак по-справжньому цікавим, додає.
2 год 0 хв8
Неймовірно смачний цибулевий суп на яловичому бульйоні з портвейномЦе просто шедевральний, нереально смачний суп, який обдарує вас просто буйством відчуттів. Яскравий небанальний смак
1 год 10 хв
Класичний Французький цибульний суп з білим вином і сиромЯкщо ви ніколи не пробували справжній Французький цибулевий суп, зупиніться на цьому рецепті. Ароматний, ситний, просто неймовірно смачний – він.